Activity park Monínec | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Activity park Monínec

> Otevřeno

květen, červen, červenec, srpen

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rozšiřujeme Aktivity park ve spodní části areálu! Od 1. května 2019 se u nás můžete zabavit také díky těmto novinkám. Maxiskluzavka Vodní skluzavka umístěná bude měřit celých 100 metrů. Adrenalin a osvěžení v jednom najdete na sjezdovce. Obří kuličková dráha Dráha se po zimě objeví na místě současného skiparku (po levé straně lanové dráhy). Děti zažijí to, na co dospělí rádi zavzpomínají. V tomto případě dokonce v obřím měřítku – dráha bude dlouhá 100 metrů. Půjčovna elektrokol Intersport Rent nabídne svým letním návštěvníkům zapůjčení elektro kol. Místní kopečky a dlouhé trasy tak zvládnete bez obtíží. Vodní aktivity na Pilském rybníku Přírodní koupaliště už na Monínci funguje několik let. V létě 2019 se navíc můžete těšit na aktivity, jako je Paddle board, Aquazorbing či jízdu na voru. Další aktivity lanový park, junior parku, tubing, discgolf, lukostřelba, bungee trampolíny, indoor dětská herna, lanová dráha, horské koloběžky Do aktivity parku budete moct využít zvýhodněné celodenní vstupné za 490 Kč na osobu. Celodenní vstup zahrnuje lukostřelbu, lanový park, junior park , discgolf, tubing, bungee trampolíny a maxiskluzavku. Kompletní cení najdete zde. Mimo otevírací dobu po dohodě.

> Otevírací doba

1. 5. - 30. 6. 2019 SO-NE 10:00-17:00
1. 7. - 31. 8. 2019 PO-NE 10:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Sedlec - Prčice
Ulice: Areál Monínec
Telefon: +420 776 594 420
E-mail: [email protected]

> Komentáře