Mateřské centrum Krteček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřské centrum Krteček

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6, 6-9

> Popis

Naše Mateřské centrum Krteček je bezpečné místo s hernou plnou hraček, kde si Vaše dítě hraje s ostatními dětmi a Vy si vklidu můžete dát šálek kávy, popovídat si s maminkami a navázat nové přátelské kontakty. Každý měsíc pro Vás máme navíc přichystaný pestrý program plný akcí pro děti, přednášek a kurzů. Během roku pak pořádáme Maškarní bál, Slet čarodějnic, Den dětí či Mikulášskou. Termíny všech akcí pravidelně zveřejňujeme zde na webu nebo na našem Facebooku, tak nás sledujte! Mateřské centrum Krteček vzniklo v lednu 2003. V srpnu téhož roku byla za podpory úřadu Městského obvodu Poruba otevřena herna, kde jsme fungovali do května 2010. Poté proběhlo stěhování do nových prostor v budově ZŠ na ulici J.Valčíka, kde jsme slavnostně zahájili provoz v září 2010. V roce 2013 nás dostihl přeliv většího množství dětí z MŠ na ZŠ a v červnu 2013 se proto mateřské centrum opět stěhovalo. Novým působištěm se stala ZŠ na ulici I. Sekaniny. Díky vstřícnému patronátu Městského obvodu Poruba začala v listopadu 2013 rozsáhlá rekonstrukce prostor v budově školy. Kolaudace proběhla v lednu 2013 a v těchto prostorách působíme dodnes. Provoz centra zajišťujeme my, služební maminky. Všechny pracujeme jako dobrovolnice ve svém volném čase a snažíme se vytvořit Vám příjemné prostředí, kde můžete trávit hezké chvíle se svými dětmi nebo vnoučaty. Za fungování centra jsou zodpovědné vždy tři dobrovolnice ve funkcích předsedkyně sdružení, místopředsedkyně sdružení a koordinátorky činností. Finance na provoz získáváme z Vašich příspěvků na provoz (vstupné), dále pak ze sponzorských darů, dotací a velkou oporou je nám v případě potřeby obec. Protože se každá služební maminka po čase vrací zpět do práce, stále hledáme a vítáme dobrovolnice, které by se rády zapojily do chodu mateřského centra a pomohly nám tak udržet ideu centra bez zaměstnanců dál.

> Otevírací doba

PO 8:30-12:00 15:00-17:30
ÚT 8:30-12:00 15:00-17:30
ST 8:30-12:00 15:00-17:30
ČT zavřeno
PÁ 8:30–12:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Ivana Sekaniny 1804/15
Telefon: 596 634 418
E-mail: [email protected]

> Komentáře