Lezecké centrum Hangar | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lezecké centrum Hangar

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Pro rodiny s dětmi je k dispozici dětský koutek s atrakcemi a cvičnou lezeckou stěnou. Dětská boulderová stěna s prolézačkami a skluzavkami dokáže na hodiny zabavit malé i starší děti. Do 6 let věku dítěte doporučujeme vždy s doprovodem rodičů. Hangár se svou zastavěnou plochou 1000 m² je jednou z největších a nejmodernějších boulderových zařízení v Evropě. Všem začínajícím, pokročilým i profesionálním lezcům nabízíme přes 200 boulderových cest po chytech světové kvality. Samozřejmostí je dobré jídlo a výběrová káva z domácí pražírny, kterou si můžete vychutnat v pěkném prostředí novostavby.¨ Lezecké centrum Hangar na Pražákové ulici v Brně je největší lezecké centrum v ČR. Celková plocha centra je 1 200m2, lezecká plocha 900 m2. Toto centrum je oficiálním tréninkovým centrem české reprezentace, ale je přístupné i široké veřejnosti. Součástí Hangar centra je tréninková stěna, dětská stěna pro nácvik s lanem, posilovací zóna, bistro a malý obchod s outdoorovým vybavením. Centrum je zaměřené na bouldering - lezení bez lana. Maximální výška boulderové stěny 5,2m, průměrná výška boulderové stěny 4,2m, počet cest 170 -250, obtížnost cest 4B - 8B. K dispozici je tedy 250 boulderových cest všech obtížností. Na své si přijdou jak začátečníci, tak i profesionální lezci. Všechny chyty jsou od světových výrobců a odpovídají posledním trendům. Dětská boulderová stěna s prolézačkami a skluzavkami dokáže na hodiny zabavit malé i starší děti. Do 6 let věku dítěte je doporučen doprovod rodičů. Celková lezecká plocha 40 m², maximální výška boulderové stěny 4m, počet cest: 18, obtížnost cest 4c - 6a. Posilovna nabízí hrazdy, kruhy, kettlebelly, systém board, moonboard, kampus, tréninková 40°. Cvičná lezecká stěna pro kurzy, oddíly, děti, rodiny i začátečníky - celková lezecká plocha 63 m², maximální výška lezecké stěny 8,5m, počet cest 10, obtížnost cest 4c - 6a. Hangar bistro nabízí poctivě připravená jídla z čerstvých surovin. Na výběr je například burrito s mletým masem, vege burrito s tofu, zapečené tousty s domácí šunkou a celá řada denních polévek.

> Otevírací doba

PO 9:00 – 22:00
ÚT 7:00 – 22:00
ST 7:00 – 22:00
ČT 7:00 – 22:00
PÁ 9:00 – 22:00
SO 9:00 – 22:00
NE 9:00 – 22:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Pražákova 1027/53, Brno-město

> Komentáře