Knihovna města Ostravy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Knihovna města Ostravy

> Termín

8.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

18.00–22.00 Tajemná brána k řekám (skladiště, vstup přes zvukovou knihovnu) Unikátní cesta do sklepení plného knih, které se otevírá jen v tuto noc! Můžete zažít i nefalšované rande s knihou naslepo! V tomto čase lze také navštívit ostatní oddělení knihovny. 18.15–19.00 Pohádka o sedmi ztracených tečkách (oddělení pro děti a mládež) Senzační a pohodové loutkové divadlo autorů Milana Šťastného a Anety Silberové. Jistě zaujme děti všech věkových kategorií. 19.15–20.00 Otevřete se tanci! (hudební oddělení – společenský sál KMO) Famózní taneční workshop v rytmu swingu! Vystoupí členové a lektoři taneční školy SWINGVILLE. 20.00–21.00 Klíče ke geocachingu (sál Universal – pasáž KMO) Co to je geocahing? Jak souvisí s literaturou a naší knihovnou? To vše a mnohem více se dozvíte v neskutečně zábavné a přesto fundované přednášce Bohdana Volejníčka (BoboKing). 21.15–22.00 Otevřete se tanci! (hudební oddělení – společenský sál KMO) Famózní taneční workshop v rytmu swingu! Vystoupí členové a lektoři taneční školy SWINGVILLE. 22.00–24.00 Malá noční hudba (půjčovna pro dospělé) Nechte se unést podmanivými tóny noci na místě, kde po většinu roku kralují jen knihy. Autorská tvorba, autentičnost, atmosféra. To vše naleznete na Open Micu, kde může vystoupit kdokoliv z vás. Vystoupí: dramaturgický tým Open Micu – famózní David Bartoš, věčně usměvavý a všestranný Milan Šťastný a mladý talentovaný písničkář René Matlášek.

> Otevírací doba

od 18:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: ul. 28. října 2
Telefon: 420 599 522 611
E-mail: [email protected]

> Komentáře