Venkovní šifrovací hra Kašpar (2. ročník) v Opavě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Venkovní šifrovací hra Kašpar (2. ročník) v Opavě

> Termín

18.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Čeká Vás 2. ročník opavské šifrovací hry Kašpar. Tentokrát 18.5.2019 od 10:00 v Opavě. Kde přesně, to se opět včas dozvíte, pokud se přihlásíte. Co se bude dít? Čeká na Vás další ročník šifrovací hry v Opavě pro úplné začátečníky, ale i ty, co rádi luští a rádi by poznali Opavu jinak. Celá trasa má přibližně 10 km. Jak velký může být náš tým? Týmy mohou být o velikost 2-5 osob od 6 let. Pokud sebou chcete vzít své děti nebo kamarády mladší 6 let, samozřejmě můžete. Kolik to bude stát? Cena je 500,-/tým. Co čeká vítěze? Pro první tým, který zvládne trasu v nejlepším čase, čekají věcné ceny. Jak se přihlásit? Vyplňte přihlášku (na konci této stránky) a přihlaste Váš tým přes email [email protected]. Následně obdržíte podrobné informace. Zasláním přihlášky souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů, jak je uvedeno v příloze v sekci rezervace. Při zpracování Vašich dat, postupujeme v každém okamžiku v souladu se všemi nařízeními a předpisy, především GDPR (obecným nařízením EU č. 2016/679 o ochraně osobních údajů). Žádné třetí osobě Vaše data neposkytujeme. Do kdy se přihlásit? Nejpozději do 10.5.2019. Počet míst je omezen. Přihlášku najdete na webových stránkách. https://sifromanie.webnode.cz/kaspar-2019-opava/

> Otevírací doba

10:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Opava

> Komentáře