Hotel Panorama | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hotel Panorama

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rodinný wellness Hotel Panorama je čtyřhvězdičkový hotel na okraji města Rychnov nad Kněžnou. Hotel poskytuje komfortní ubytování v klidném prostředí na konci vilové čtvrti. Přímo u hotelu začínají cyklistické či pěší trasy. Hotel je obklopen velkým dětským hřištěm se spoustou dřevěných atrakcí a dětskou lanovou dráhou. Parkování je zajištěno na uzavíratelném parkovišti v areálu hotelu (kamerový systém). V hotelu je 30 pokojů, a to 25 dvoulůžkových, 1 třílůžkový, 3 čtyřlůžkové a luxusní apartmán Panorama. Všechny pokoje jsou vybaveny LCD televizory se satelitem, ledničkou s minibarem, odděleným WC a koupelnou s vanou či sprchou, balkónem nebo lodžií, vysoušečem vlasů. V některých pokojích je k dispozici DVD přehrávač. Hotel má možnost tří přistýlek. Postýlka je půjčována za poplatek. Všechny pokoje jsou nekuřácké. Na balkónech je kouření dovoleno. Stravování je zajištěno v hotelové Restauraci Panorama. Restaurace je nekuřácká, klimatizovaná s oddělenou kuřáckou částí. Nabízí jídla české i mezinárodní kuchyně bez použití polotovarů. Součástí jídelního lístku jsou i dětská jídla. V restauraci jsou k dispozici jídelní stoličky. V létě je otevřena letní zahradní restauraci, ze které je výhled na oplocené dětské hřiště. Je možné si zde zahrát ruské kuželky, kroket, pétanque. V hotelu je vnitřní nerezový bazén 10 x 5 m a vířivka 2,85 m. Pobyt ve wellness centru s bazénem a vířivkou v době určené pro hotelové hosty (každý den 7 – 11 a 18 – 21 hod.) je součástí ceny ubytování. Sauna s vyvíječem sněhu pro 4 osoby je pronajímána pro uzavřenou společnost. Ve třetím patře hotelu poskytuje masáže nevidomý masér. Můžete si vybrat například klasickou masáž, manuální lymfatickou drenáž, čokoládovou masáž, aromatickou masáž, masáž lávovými kameny. V hotelu si rovněž můžete zahrát kulečník, fotbálek či elektronické šipky. Pro rodiny s dětmi nabízíme speciální rodinné balíčky. Držitelé rodinných pasů mají slevu na naše služby.

> Otevírací doba

Nepřetržitě

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Rychnov nad Kněžnou
Ulice: Masarykova 941
Telefon: 494 534 619
E-mail: [email protected]

> Komentáře