HOTEL LABUŤ | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

HOTEL LABUŤ

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Hotel Labuť se nachází naproti zámku a zámeckému parku přímo v centru historického města Vrchlabí, v podhůří nejvyšších českých hor – Krkonoš Díky své poloze je ideálním místem pro letní i zimní rekreaci, školení, svatby a služební cesty, restaurace včetně všech služeb hotelu je přístupná i hostům, kteří v našem hotelu nejsou ubytovaní. Od nás můžete podniknout výlety do nedalekých horských rekreačních středisek, jakými jsou Špindlerův Mlýn, Benecko, Strážné, Harrachov,nebo se jen tak toulat po místních muzeích či obchůdcích. Hotel poskytuje komfortní, ale zároveň útulné ubytování v jedno, dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky a jednom apartmánu. Celková kapacita hotelu je 24 pokojů s 53 lůžky. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení, telefon s přímou volbou, vysokorychlostní připojení k internetu a chladnička. Hosté mají na výběr mezi pokoji s výhledem na zámek a zámecký park, nebo na hory. V prvním patře hotelu je k dispozici herna vybavená kulečníkem, biliardem, stolním fotbalem a počítačem s připojením k internetu. V celém areálu hotelu je též možné se připojit na wi-fi síť zdarma. Služby hotelu: sekretářské a informační služby, praní a žehlení prádla, úschovna cenností, parkoviště či uzamykatelná garáž , bezplatné zapůjčení společenských her, na přání zajištění dopravy na autobusové či vlakové nádraží, nebo na letiště do Prahy. Parkování zdarma je možné na nehlídaném parkovišti za hotelem, nebo za poplatek v hotelové garáži, kde je však nutné místo předem rezervovat vzhledem k omezené kapacitě. A jako specialitu si v hotelu můžete zapůjčit skákací boty a užít si spoustu zábavy!!!

> Otevírací doba

Dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Vrchlabí
Ulice: Krkonošská 188
Telefon: 499 406 220
E-mail: [email protected]

> Komentáře