Hotel Zátiší *** | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hotel Zátiší ***

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tříhvězdičkový hotel Zátiší se nachází 20 minut chůze od centra města Špindlerův Mlýn, na začátku údolí Svatý Petr, kde je jeden z nejlepších českých lyžařských areálů a je situován v malebné přírodě s překrásným výhledem na panorama krkonošských hor.Hotel Zátiší je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek, ale také velmi vhodnou základnou pro rodiny s dětmi, turisty, cykloturisty, lyžaře, milovníky adrenalinových sportů a to zejména díky své strategické poloze, z níž je možné podnikat výlety nejen do města Špindlerův Mlýn, ale také po okolních horách a turistických stezkách.Tento tříhvězdičkový hotel nabízí špičkové ubytování, ale také kvalitní kuchyni, sportovní vyžití pro Vás a vaše děti a mnoho dalších služeb. Už řadu let je hotel Zátiší jedním z nejoblíbenějších ubytovacích zařízení v nejznámějším tuzemském horském středisku Špindlerův Mlýn Hotel Zátiší nabízí celkem 41 útulných pokojů. Pro náročnější z Vás je k dispozici apartmá s terasou nebo 2 rodinné pokoje s oddělenými ložnicemi. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, sociálním zařízením, satelitní televizí, minibarem a telefonem s přímou linkou. Hotelovým hostům je k dispozici recepce, která je v provozu 24 hodin denně.Dále můžete využít pokojový servis a veškerých služeb hotelu, které Vám zpříjemní pobyt ve Špindlerově Mlýně. Navštívit nás můžete i s domácími mazlíčky.V ceně ubytování mají hoteloví hosté k dispozici parkoviště s kapacitou 32 míst, z toho 16 míst je krytých. Hotel Zátiší ve Špindlerově Mlýně je díky své poloze v klidném a tichém prostředí velmi často vyhledáván rodinami s dětmi. Pro Vaše malé ratolesti je zde připraveno venkovní dětské hřiště.V zimních měsících jsme pro Vaše děti zrekonstruovali 2 prostorné dětské herny, v jedné z nich je umístěn pingpongový stůl, horolezecká stěna, boxovací pytel, skákací panák a spousty prostoru pro míčové hry. Další možností jak zabavit děti i dospělé je bowling - 2 dráhy s dětskými ohrádkami a biliard. K odpočinku Vám tříhvězdičkový hotel Zátiší nabízí privátní Spa - Whirlpool & Finskou saunu. Pro hotelové hosty můžeme zajistit také návštěvu wellness centra s římskými lázněmi v našem druhém Wellness hotelu Windsor v centru Špindlerova Mlýna. V restauraci tříhvězdičkového hotelu Zátiší je Vám k dispozici kapacita 75 míst. Náš skvělý tým kuchařů Vám připraví nezapomenutelné speciality domácí i mezinárodní kuchyně, které uspokojí každého návštěvníka hotelu Zátiší. Pro děti máme v nabídce dětské menu. Součástí restaurace je denní bar s příjemným posezením na hotelové recepci, kde při kávě nebo odpoledním čaji můžete například plánovat některý z mnoha výletů po Špindlerově Mlýně a jeho širokém okolí. V letních měsících si můžete vychutnat některý z našich pokrmů na letní terase, která nabízí nezapomenutelný zážitek z překrásného pohledu na údolí a panorama Krkonošských hor.Z terasy můžete také hlídat své ratolesti, které mají možnost trávit čas na venkovním dětském hřišti.

> Otevírací doba

Nepřetržitě

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Špindlerův Mlýn
Ulice: Luční 46
Telefon: 499 433 368
E-mail: [email protected]

> Komentáře