Draci mezi mosty v Českých Budějovicích | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Draci mezi mosty v Českých Budějovicích

> Termín

14.6.2019-15.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Srdečně zveme všechny vodní sportovní nadšence k netradičnímu závodu na řece Malši mezi mosty v historickém jádru Českých Budějovic. Jedná se o čtvrtý ročník závodu dračích lodí o Pohár města Českých Budějovic a bude probíhat na řece Malši v historickém centru Českých Budějovic od KD Slavia směrem k soutoku s Vltavou. Zázemí pro účastníky závodu bude na travnaté ploše Sokolského ostrova. Zajištěna je samozřejmě i vodní záchranná služba a občerstvení pro závodníky a veřejnost. Sobotní den bude po vyhlášení výsledků zakončen společným posezením a hudbou. Postavte svoji posádku 20 pádlařů, jednoho bubeníka a přijďte si zazávodit. Složení posádky kategorie junioři - do 18 let kategorie ženy - od 18 let (20 osob - ryze ženská posádka) kategorie mix - od 18 let (20 osob - min. 6 žen) ___________________________________________________ Termín: pátek 14. června 2019 / juniorské posádky, školní kolektivy sobota 15. června 2019 / mix, ženy, firemní posádky Místo: Sokolský ostrov v Českých Budějovicích Pořadatel: SK Dračí lodě z.s. České Budějovice a CB Dragons, z.s. ve spolupráci s Českou asociací dračích lodí Praha ___________________________________________________ Závod je volně přístupný veřejnosti bez vstupného a účastnit se jej mohou věkové kategorie od 10. do 70. let včetně smíšených posádek. Závodníci mladší 18.let musí předložit souhlas zákonného zástupce. Pro velký zájem rozšiřujeme loni zavedenou kategorii juniorů o samostatný páteční závod. Přihlásit se mohou libovolné dětské posádky a školní kolektivy. Všem dětským posádkám nabízíme bezplatnou možnost tréninkových jízd před závodem na juniorském tréninkovém středisku CB Dragons v Českém Vrbném. Dračí lodě s profesionálním kormidelníkem a plovací vesty zajišťuje pořadatel.

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: České Budějovice
Ulice: Sokolský ostrov

> Komentáře