Léčivá pohádka pro děti o princezně, která nic neslyšela | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Léčivá pohádka pro děti o princezně, která nic neslyšela

> Termín

21.2.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9

> Popis

Milí přátelé, rodiče a děti, je nám velkým potěšením pozvat Vás na nádhernou léčivou hudební pohádku pro děti vynikajícího muzikanta, pedagoga a muziko-terapeuta Zdeňka Hladíka, který k nám přijede až z Bratislavy! Již jeho jméno... stejně jako on sám a jeho hudba... hladí duši... Jedná se o interaktivní pohádkový koncert, kde s dětmi společně vyprávíme pohádku a pomocí zvuků tvoříme prostředí, děj, jednotlivé postavy a pod. Děti tak automaticky a přirozeně vnímají zvuk a dávají ho do souvislostí. Uvědomují si jeho délku, barvu, sílu i výšku a přiřazují ho různým činnostem. Nakonec při rekapitulaci rozvíjí svou zvukovou paměť. Děti se v žádném případě nedělí na "hudebně nadané a nenadané" a ani se tak necítí. Pro tvorbu zvuků jsou převážně využity muzikoterapeutické nástroje s čistým přirozeným laděním a hlasitostí vhodnou právě pro malé děti. Např. Sitar, hangdrum, kalimba, fujara, tibetské mísy atd. Navíc jsou to nástroje, které skvěle propojují jednotlivá etnika. Hudební nástroje určené pro muzikoterapii inspirují svým zvukem. Zdeněk Hladík je převážně úžasný muzikant a můžete ho slyšet na spoustě koncertech a festivalech po celé České i Slovenské republice. To není ale zdaleka vše. Prošel si mnoha žánry, až našel své místo u sitáru a etnických hudebních nástrojů. Jeho hudba a zkušenost s ní ho postupně vedou k mnoha dalším aktivitám. Zabývá se hudební pedagogikou, učením a hudebními terapiemi, pořádá překrásné hudební zážitkové a léčivé workshopy pro děti i dospělé. A jak Zdeněk říká: "Údělem hudby není abychom roky dřeli na nějaký nástroj. Ale abychom vnímali radost z našeho tvoření a postupné virtuozity. Je potřeba hledat cesty jak vzbuzovat zájem, kreativitu, lásku a radost z hudby." A to se tomuto úchvatnému muzikantovi Zdeňkovi Hladíkovi opravdu nádherně daří! Přijďte si s vašimi dětmi pro pohlazení na duši... Těšíme se na Vás* Lenka a Zdeněk Doporučený věk dětí 3-7 let. Kde: Studio Sundara, Dvorní 9, Ostrava-Poruba Kdy: čtvrtek 21.2. 16-17 h Cena: 150 Kč dítě + 1 dospělý (další dospělí 50 Kč) Pohádka trvá 45 - 60 minut. Nutné přihlášení předem na [email protected]. Počet míst je omezen! Více o Zdeňkovi pak naleznete na www.sitarandi.com www.sundara.cz www.facebook.com/sundara.cz www.instagram.com/studiosundara

> Otevírací doba

16:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Dvorní 756/9

> Komentáře