WINTERZAUBER Zimní městečko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

WINTERZAUBER Zimní městečko

Foto: .

> Termín

25.1.2019-10.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ani ne měsíc po skončení vánočního trhu Striezelmarkt, se na drážďanském náměstí Altmarkt objeví WINTERZAUBER, aneb další příležitost k posezení u svařeného vína i jiným zimním radovánkám. Od 25. ledna do 10. března 2019 tu vyroste bruslařská dráha, obří skluzavka, lední dráha na metanou, větrný mlýn s restaurací, dřevěné sruby s nápoji a občerstvením. V areálu se dá strávit celý den. Vedle sportovního vyžití, se tu ve vyhřátých srubech vaří a servírují tradiční saská jídla. Na místě bude o víkendech a ve vybraných dnech, například na Valentýna nebo během masopustu i zábavní program. Starat se o zábavu a rozhánět zlé duchy budou pohádkové bytosti s rakouskými královskými kostýmy a další umělci a umělkyně. Do areálu na Altmarktu je vstup zdarma. V restauracích je k dispozici zhruba 90 míst k sezení. U bruslařské dráhy s lední plochou 15 x 40 metrů si návštěvníci mohou zapůjčit brusle za 3 eura. Cena za 90 minut bruslení je 3,50 € pro dospělé a 2,50 € pro děti. Po každých 90 minutách bruslení následuje vždy 30 minutová přestávka na úpravu ledu. Bruslit se bude od 10 dopoledne, kdy je dráha zpravidla rezervována pro školní třídy a školky. Bruslení pro veřejnost začíná zhruba od 12 hodin a trvá až do 22 hodin večer. Zapůjčení opory tzv. »pinquin« pro začínající bruslaře a bruslařky přijde na 5 €. V sobotu a v neděli dopoledne probíhá výuka bruslení pro děti pod vedením zkušených trenérů. Další hlavní atrakcí bude bobová skluzavka 36 x 6 metrů velká, která bude v provozu každý den od 10 do 22 hodin. V areálu budou různé stánky s občerstvením, větrný mlýn s restaurací, dřevěné sruby, venkovní stoly a tři velká ohniště. Firmy si mohou objednat dárkové poukazy pro své zákazníky a zaměstnance. Připraven je rovněž bohatý zábavní program. Pestrá je i únorová karnevalová oslava a nejen zamilovaným je určena valentýnská párty.

> Otevírací doba

denně 10–22 h

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Drážďany
Ulice: Altmarkt

> Komentáře