Dny elektronové mikroskopie ve VIDA! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dny elektronové mikroskopie ve VIDA!

> Termín

9.3.2019 - 10.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Workshop pro rodiny s dětmi sobota 9. 3. v 11.00, 13.00, 14.00 a 15.00 neděle 10. 3. v 11.00, 13.00, 14.00 a 15.00 Pro registrované vstup zdarma Seznamte se s elektronovým mikroskopem a vyrobte si vlastní mikroskop z chytrého telefonu. Součástí workshopu bude i možnost prohlédnout si trvalé preparáty nebo si připravit své vlastní. Interaktivní dílny ve spolupráci s Thermo Fisher Scientific a Biskupským gymnáziem Brno. Na workshop je nutné se registrovat pomocí formuláře na www.vida.cz. Přednáška: Fyzika není strašidlo vstup zdarma, bez nutnosti registrace sobota 9. 3. i neděle 10. 3. 2019 v 15.00 prof. RNDr. Jiří Spousta, PhD. (CEITEC, VUT v Brně) Těšte se na přehršel fyzikálních zajímavostí a zábavných experimentů ze života kolem nás. Vysvětlit fyzikální principy není snadné. Vysvětlit je dětem a navíc zábavnou formou představuje opravdovou výzvu. Tu přijal známý brněnský profesor. Výstava: KUK Nahlédněte až do světa menšího než atom Výstava je součástí vstupného do expozice Dočasná výstava Ústavu přístrojové techniky Akademie věd České republiky. Vydejte se na dobrodružnou výpravu ze světa viditelného pouhým okem až k částicím menším než atom. Seznamte se s výzkumy a přístroji předního vědeckého pracoviště. Zjistěte víc o elektronových mikroskopech, svařování laserem nebo pozorování chlazených levitujících nanočástic.

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno-střed
Ulice: Křížkovského 12
Telefon: 515 201 000
E-mail: [email protected]

> Komentáře