Jarmark v českokrumlovských klášterech | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jarmark v českokrumlovských klášterech

> Termín

22.2.2020-23.2.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Můžete se opět těšit na masopustní trh doplněný o tradiční pochutiny a hudbu, která neodmyslitelně patřila k jarmarkům! Masopustní tvoření masek a rytmyckých nástrojů 22. 2. 2020 11.00 – 17.00 hod. O masopustním úterý 25. 2. 2020 se bude konat již tradičně Masopustní průvod městem, který pořádá ZUŠ Český Krumlov ve spolupráci se SUPŠ sv. Anežky České. Letos se opět tradičního průvodu maškar můžete zúčastnit i vy a vaše děti! Buďte na průvod dobře připraveni a přijďte si vyrobit nejrůznější maškarní masky inspirované tématem „Pohostinné setkání“. K tradičnímu masopustnímu průvodu samozřejmě patří hudba, ruchy a rytmika, takže se můžete těšit i na výrobu nejrůznějších rytmických nástrojů. Velký sál a Seminární místnosti Platidlo Klášterní mince, směnný kurz: 1 mince = 10 Kč Masopustní koblihy v klášterní pekárně 22. 2. 2020 11.00 – 17.00 hod. Provoněná řemeslná ulička vás o masopustní sobotě zavede do naší pekařské dílny, kde se budou na kachlových kamnech smažit tradiční masopustní koblihy. Klášterní pekařská dílna Platidlo Klášterní mince, směnný kurz: 1 mince = 10 Kč Masopustní jarmark s prasetem a řemesla na Klášterním dvoře 22. 2. 2020 11.00 – 17.00 hod. Čtvrtou únorovou sobotu se můžete v rámci klášterního programu opět těšit na masopustní trh doplněný o tradiční pochutiny, zavěšené prase na šrákách a hudbu, která neodmyslitelně patřila k jarmarkům! Součástí jarmarku bude i otevření mnoha řemeslných dílen! Přijďte se naučit dovednostem našich předků od hrnčíře, brašnáře, sedláře, kováře, pekařky, barvířky či sklářky a vytvořte si společně s vašimi dětmi tradiční řemeslný výrobek. Kromě samotného tvoření lze zakoupit i další předměty, které vyrobili naši klášterní řemeslníci. Klášterní dvůr, Řemeslná ulička a Velký sál Platidlo Klášterní mince, směnný kurz: 1 mince = 10 Kč Hrajeto na Klášterním dvoře 22. 2. 2020 14.00 – 16.00 hod Jarmark a řemesla na Klášterním dvoře oživí pod lípou originální harmonikářské duo Fanda a Martin z Českého Krumlova! Tihle chlapi zahrají opravdu cokoliv, tak přijďte. Proč? Protože HRAJETO! Klášterní dvůr, vstup zdarma Pořadatel: Kláštery Český Krumlov Jitřenka na Klášterním dvoře: Růžičková koleda 23. 2. 2020 15:00 Českokrumlovský dětský folklórní soubor Jitřenka vás zve na tradiční masopustní koledu. Děti vám na muziku zatančí oblíbenou růžičkovou koledu z regionu Doudlebska! Užijte si bohatý masopustní program v Klášterech. Klášterní dvůr, vstup zdarma Trasa koledy: Městské divadlo – Náměstí Svornosti – Kláštery Český Krumlov Pořadatel: Českokrumlovský dětský folklórní soubor Jitřenka Místo konání: Kláštery, Český Krumlov

> Otevírací doba

10:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Český Krumlov
Ulice: Kláštery, Klášterní dvůr 97

> Komentáře