Dovolená u moře s jógou pro maminky s dětmi 1 / Chorvatsko | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dovolená u moře s jógou pro maminky s dětmi 1 / Chorvatsko

> Termín

24.5.2019 - 1.6.2019
31.5.2019 - 9.6.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Milé maminky, srdečně Vás zveme na úžasnou dovolenou s jógou u moře na překrásném místě Makarské riviéry v Chorvatsku ve dvou termínech. Dovolená je vhodná jak pro maminky s dětmi nebo celé rodiny tak pro jednotlivé ženy. Ubytování je v krásných apartmánech s výhledem na moře přímo u nádherné dlouhé kamínkové pláže na konci malé a klidné vesničky Brist (mezi letovisky Podaca a Gradac). Procházkou lze za 30 minut dojít do letoviska Gradac. Přímo v Bristu je několik restaurací, stánky s ovocem a zeleninou, pekárna, zmrzlina, vinárna a pár stánků se suvenýry. Pláž je kamínková a je na ní spousta malebných zákoutí s kameny či borovicemi. Voda v moři je křišťálově čistá. Jóga se cvičí dvakrát denně, v ranních a podvečerních hodinách, na krásné terase s výhledem na moře. Lekce vede vynikající certifikovaná lektorka jógy a dula Mgr. Jana Dudová. Během cvičení je pro Vás zajištěno profesionální hlídání dětí, takže si lekce jógy můžete naplno užít a věnovat tak čas jen sobě. Můžete si také připlatit i další hlídání dětí během dne. Kromě každodenního cvičení jógy na Vás čeká také spousta dalších krásných aktivit. V nabídce jsou i fakultativní výlety. Na výběr máte ze dvou termínů, v případě zájmu můžete zůstat oba týdny /turnusy/. V tomto období ještě není v Chorvatsku sezóna, ale počasí je nádherné a je tam krásný klid a pohoda. :-) Cena pro cvičící: 5400 Kč (pobyt + lektorné+hlídání dětí) Cena pro děti do 12 let: 3400 Kč (pobyt) Cena pro necvičící: 4100 Kč (pobyt) Děti do 2 let zdarma. Při uhrazení do konce ledna SLEVA! Cena pro cvičící: 5000 Kč (pobyt + lektorné+hlídání dětí) Cena pro děti do 12 let: 3000 Kč (pobyt) Cena pro necvičící: 3700 Kč (pobyt) Autobusová doprava + 2 500 Kč (vlastní doprava také možná) Strava vlastní. Pojištění vlastní. Možnost si přikoupit krásný extra balíček za 500 Kč, který obsahuje 1 x párovou jógu (partner zdarma) a 1 x workshop čakra jógy.

> Otevírací doba

bude upřesněno

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Dvorní 756
Telefon: 723 294 939

> Komentáře