Předvánoční KUŇKÁNÍ pod Kuňkou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Předvánoční KUŇKÁNÍ pod Kuňkou

> Termín

17.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Navštivte KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU ® na soukromých pozemcích pod hradem Kunětická hora u Pardubic. Zakoupením vstupního víza získáte právo zúčastnit se klubového zážitkového programu (viz rezervační systém) v roli, kterou si vyberete a na kterou jako bonus dostanete přiměřené životní dávky, které lze jednoduše přirovnat ke stravenkám. Na tradiční akci "Kuňkání pod Kuňkou" se sejdou kamarádi z různých koutů republiky, kteří spontánně podle své nálady předvedou své řezbářské umění, a to i motorovou pilou, v příjemné pohodě si popovídají a zazpívají spolu se známými trampskými a folkovými kapelami nebo se sólovými muzikanty. Přitom slovo “kuňkání” má v Království perníku mnoho významů a může označovat cokoliv, například zazpívat si, napít se dobrého piva či ponořit se do dobrého jídla... O občerstvení se postarají Otesánkova mlsárna a provozovna "U všech čertů - útulna a občerstvovna". Budete moci ochutnat místní gastronomickou specialitu s označením Pečení holubi, zájemci o netradiční vánoční dárek si budou moci v Realitní kanceláři perníkových nemovitostí poručit perníkovou chaloupku včetně pozemku, čísla popisného a Výpisu z katastru perníkových nemovitostí. Je ideální třeba pro novomanžele ("ať mají kde bydlet"). Pro opravdové a prozíravé "investory" doporučujeme Pardubické zlato a Zlato z Pardubic od Krále perníku. V Perníkové chaloupce budete moci navštívit Muzeum perníku, které se postupně obléká do sváteční vánoční výzdoby. V kamnech Perníkářské dílny Ježibaby hoří a praská dřevo, Medovému ráji dominuje betlém z perníku. Pro děti je zvlášť atraktivní Ježíškovo nebe (kde mohou zanechat Ježíškovi dopis s vánočním přáním) a ohnivé peklo pod Perníkovou chaloupkou pro všechny, co jako Jeníček a Mařenka "kradou jako straky"... Medové zážitky z Perníkové chaloupky potěší všechny vaše smysly: zrak, sluch, hmat, čich i chuť. "Kuňkání pod Kuňkou" je současně výročním setkáním členů zapsaného spolku KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU (byl založen právě před rokem 17. 11. 2017), a tak samospráva spolku bude připravena poskytnout členům podrobné informace o jeho dosavadní činnosti a těší se na nové náměty a nápady. Tato akce se koná uvnitř budovy za každého počasí, řezbáři motorovými pilami budou své umění předvádět před areálem. Automobily doporučujeme zaparkovat pod hradem Kunětická hora.

> Otevírací doba

Dle programu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Ráby u Pardubic
Ulice: KRÁLOVSTVÍ PERNÍKU, z. s., V Perníkové chaloupce č. p. 38

> Komentáře