Noční koloběžkování | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Noční koloběžkování

> Termín

4.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Je tu našlápnutý rok 2019 a s ním i plno skvělých netradičních akcí, jako třeba již 3. ročník NOČNÍHO KOLOBĚŽKOVÁNÍ! Rozjeďte s námi tento rok naplno a zapište si do diářů termíny již nyní! Každý účastník startuje na vlastní nebezpečí na lesním asfaltovém okruhu v provozu. Účastník je povinen řídit se regulemi tohoto závodu, projet všemi kontrolami a dodržet trasu závodu, mít předepsaným způsobem upevněné startovní číslo na přední straně řidítek, tak aby bylo čitelné, na hlavě cyklistickou přilbu po celou dobu strávenou na koloběžce Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu trasy v případě nepředvídatelných okolností. Trasy: Dětská projížďka s plěním světelných úkolů – tým = 1 dítě + 1 rodič/doprovod, každý na jedné koloběžce Délka trasy: do 4 km Úkoly na trase: na jednotlivých stanovištích budou mít děti za úkol plnit nejrůznější světelné úkoly, vydat se na stezku odvahy a využitím smyslů rozpoznat předměty, projít po stopách lesní zvěře či duhovou stezkou. Za splněné úkoly získávají odměnu. Rodiče jsou pro děti pouze podporou a doprovází je při jízdě na koloběžce, nikoli při plnění úkolů (v závislosti na věku).

> Otevírací doba

od 18:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: areál kempu Stříbrný rybník
Telefon: 721220210
E-mail: [email protected]

> Komentáře