Dětský víkendový pobyt - Mariánské Lázně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský víkendový pobyt - Mariánské Lázně

> Termín

22.2.2019 - 24.2.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

EAS víkend bude probíhat v samém srdci Mariánských Lázní a to v hotelu, který se nachází ca. 4 min. pěší chůze od Kolonády. V tomto hotelu je pro děti zajištěna též strava - plná penze, tedy plnohodnotná snídaně, oběd a večeře. Svačiny, které budou v průběhu dne dvakrát, zajistíme v rámci denních aktivit. Čas příjezdů je od 11.00hod. - odjezdy v neděli od 10.00hod. ( víkendové pobyty probíhají každý měsíc roku 2019, počínaje únorem a to vždy poslední víkend v měsíci ) Cena: 1.900,- Kč ( sourozenci, děti chronicky nemocné, ZTP, kroužků Mladý Záchranář, děti rodičů pracujících ve složkách IZS - sleva 15%) Věk: pobyt je koncipován pro děti ve věku 6 až 15 let. O vaše děti se opravdu bát nemusíte. Po celou dobu pobytu se o ně budou starat pouze naši instruktoři. Nikdy nenajímáme žádné externí zaměstnance nebo brigádníky. Za vaše děti ručíme a tak chceme mít naprostou jistotu že je o děti maximálně postaráno a jsou v bezpečí. Všichni naši instruktoři jsou zároveň zdravotníky ( záchranáři, pedagogičtí pracovníci, řidiči ZZS, studenti zdravotních škol, zdravotníci ZZA ) CO VAŠE DĚTI ČEKÁ Výukové aktivity za zdravím a s ním spojeným životním stylem. Návštěva Kolonády spojená s ochutnávkou pravých teplých lázeňských oplatek, dětský vánoční punč a pod. Prohlídka parků spojená se zábavnou výukou orientace v prostoru. Jak se zachovám pokud se ztratím, pokud se ztratí někdo jiný. Jak jednám v případě nenadálých mimořádných situací. Jak nejlépe přivolat pomoc a pod. Po večeři si na hotelu prostřednictvím různých interaktivních her a činností vyzkoušíme první pomoc, KPR za použití resuscitační panny - Karla Nesmrtelného ( jak ho děti sami pojmenovali :) . Jako partner aplikace Záchranka děti též seznámíme s touto úžasnou aplikací která dnes a denně zachranuje lidské životy nejen na celém našem území ale i jinde. Tuto aplikaci by ve svém telefonu mělo mít každé dítě. Jsme také partnerem Záchranného kruhu a tak používáme jejich úžasné výukové programy a hry Návštěva a prohlídka města jako takového, další aktivity .. V samém závěru našeho pobytu si všichni společně uděláme malé shrnutí při kterém se dozvíme co si děti od nás odnesli. Jako dárek dětem vystavíme upomínkový diplom s popisem toho co s námi děti absolvovali. V případě že přihlašujete dítě chronicky nemocné, nebo jakkoli medikované, nezapomente prosím přibalit i jeho léky s popisem medikace ! S sebou: nějaké teplejší oblečení, čepice, oblečení na hotel, hygienické potřeby. Program bude rozvržen podle potřeby s ohledem na momentální počasí. Kdykoli v průběhu akce můžete samozřejmě své dítě kontaktovat, navštívit a také nás můžete sledovat na našem facebookovém účtu. Moc se na vás těšíme :) Pořádá EAS Europe Ambulance Service

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Mariánské Lázně
Ulice: Hotel Polonia. Hlavní třída 34

> Komentáře