Jízda přes louži | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Jízda přes louži

> Termín

16.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tradiční jízda přes velkou louži na čemkoliv. Přímo u nástupu na lanovku ve Ski areálu Špičák bude postaven bazén o délce zhruba 20m hluboký 1,3m. Tento bazén je zapotřebí překonat na lyžích, Snowboardu, Skibobu, Skútru, Surfu a vlastně na čemkol nemotorovém. Do dalšího kola postupují jen ti borci, kteří přejedou vodní plochu celou, až na pevnou zem. S každou jízdou se zkracuje délka nájezdu, z čehož je jasné, že pouze vítěz může vyjít z této akce suchý. Kategorie: LYŽE SNOWBOARD SPECIÁLY Akce se aktivně účastní týmy Horsefeathers a Hitrádia FM plus. Dále nebudou chybět hostesky, davy nadržených a krvežíznivých diváků, alko x nealko občerstvení v kiosku u Sekyrek, music, ceny pro vítěze od Horsefeathers, Plzeňského Prazdroje, Hitrádia. Minimální věk závodníků 15 let! Začátek: cca 15:30 Přihlášky: 14:00-15:30 u louže Start: Kiosek U Sekyrek Cíl: Louže Předstartovní příprava: Kiosek U Sekyrek Super ceny pro vítěze: Horsefeathers, Plzeňský Prazdroj Startovné: 0,- Kč Pro každého přihlášeného Birell

> Otevírací doba

Přihlášky: 14:00-15:30 u louže
Start: cca 15:30

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Železná Ruda
Ulice: Ski areál Špičák, Špičák 182

> Komentáře