Zimní tábor | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zimní tábor

> Termín

10.2.2019-16.2.2019
16.2.2019-22.2.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Zimní „lyžařský“ tábor nejen pro lyžaře pro děti ve věku 5 – 15 let. Zimní tábor ( jarní tábor ) je tu především pro zábavu a relaxaci dětí. Zimní přírodu si tedy mohou užít nejen lyžaři, snowboardisté, ale také děti, které lyžovat neumí nebo nechtějí. Pro děti je připraven během zimního tábora bohatý program na celý týden. Na zimní táboře budeme lyžovat, bobovat, stavět sněhuláky, hrát hry a soutěžit. Cena 4490 Kč zimního tábora zahrnuje: ubytování, stravu 5× denně, pitný režim, dopravu vlastním autobusem z Prahy a zpět (možno vlastní doprava), program, nepřetržitý dohled vedoucích a táborového zdravotníka. Ubytování v penzionu Kamenice: Penzion se nachází v poklidném údolí horského střediska Josefův Důl – Dolní Maxov v Jizerských horách. Penzion se nacházejí v těsné blízkosti disponují prostornou jídelnou, stylovou společenskou místností s krbem. Pokoje jsou tří, čtyř až sedmi lůžkové. Umývárky a sociální zázemí jsou společné na chodbě, pro kluky a holky zvlášť. Celé penziony slouží vždy pouze našemu zimnímu táboru. Lyžování: K lyžování využíváme nedaleký lyžařský areál SEVERÁK. Sjezdové tratě a vleky jsou vhodné jak pro malé začátečníky, tak pro pokročilejší lyžaře a snowboardisty. Denně upravovaný areál disponuje sněhovými děly a nabízí noční lyžování. Lyžujeme každé dopoledne 3 hodiny. Pro zájemce je zimní tábor zpestřen i večerním lyžováním na osvětlené sjezdovce. Děti jsou rozděleny, dle pokročilosti, do družstev na nelyžaře, začátečníky, pokročilé a dobré lyžaře. Každé družstvo má svého vedoucího lyžování. Program lyžování má každé družstvo. Lyžování vždy začínáme rozcvičkou, protažením, pokračujeme procvičováním nových technik lyžování, zdokonalováním, samotným lyžováním a hrami s lyžemi. Děti jezdí na sjezdovce vždy pod dohledem vedoucího, nikdy nejezdí sami. Snowboardisté: Na zimní tábor mohou jet i začínající a pokročilý snowboardisté, kteří již sami kopec sjedou. Samostatné družstvo pro snowboardisty nemáme, ale jsou dle pokročilosti přiřazeni k lyžařům. Snowboard neučíme. Doporučené kapesné pro lyžaře na vleky je 2000 Kč. https://www.kazimirka.cz/zimni-tabory-2019/

> Otevírací doba

Celodenní

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Letňany
Ulice: Fryčovická 462
Telefon: 776355202
E-mail: [email protected]

> Komentáře