Hotel Berg | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hotel Berg

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Hotel Berg se nachází v rekreačním středisku Staré Splavy, 200 metrů od pobřeží Máchova jezera, a nabízí wellness centrum s vířivkou, saunou i krytým bazénem. Hotel má také vlastní restauraci s terasou připravující pokrmy mezinárodní kuchyně. Všechny pokoje jsou zařízené klasickým nábytkem a jejich součástí je posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou i koupelna se sprchou, fénem a bezplatnými toaletními potřebami. Ve všech pokojích je zdarma dostupné Wi-Fi a k dispozici jsou také bezbariérové pokoje. Pro aktivněji zaměřené hosty má hotel Berg připravené fitness centrum a nechybí ani knihovna vhodná k relaxaci u knížky. Dále lze počítat se stolním tenisem i kulečníkem a děti se mohou těšit na dětské hřiště. Hotel Berg zajišťuje také relaxační masáže, které přijdou vhod zejména po dlouhém náročném dni. Každé ráno jsou podávány snídaně, které si hosté mohou vychutnávat i v soukromí vlastních pokojů. Nedaleké jezero je vhodné ke koupání a 200 metrů dělí hotel od hřiště na minigolf. Přibližně 500 metrů od hotelu leží menší jezero, kde si můžete zarybařit. Během svého pobytu lze navštívit 13 km vzdálený hrad Bezděz nebo gotický hrad Houska, ke kterému je to 15 minut jízdy autem. Soukromé parkoviště přímo před hotelem lze využívat zdarma a na nejbližší autobusovou i železniční stanici je to 300 metrů.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Doksy
Ulice: Lázeňský vrch 82
Telefon: +420 487 877 445
E-mail: [email protected]

> Komentáře