Slavnosti mandloní a vína | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Slavnosti mandloní a vína

> Termín

23.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Největší jarní událost se bude konat v sobotu 23. března, tradičně na čtyřech hlavních místech: na Dukelském náměstí, v mandloňových sadech, v domě U Synků a ulici Na Hradbách. Program na Dukelském náměstí bude v tomto roce opět zaměřený na gurmánské zážitky v podobě ochutnávek mandlových pokrmů, připraven zde bude také bohatý doprovodný program. Celým dnem nás provede a pobaví populární moderátor z Dobrého rána na ČT a Kissparády rádia Kiss Jiří Filip. Od 9.00 ráno se Dukelské náměstí promění v jedno velké tržiště, kde řemeslníci z okolí představí své vlastnoruční výrobky. Samozřejmě že budou mít opět společného jmenovatele - mandli... :-) Z pochutin ochutnáte mandlové věnečky a jiné dezerty, tradiční trdelník sypaný mandlemi, i pražené mandle na všemožné způsoby. K tomu si určitě dáte mandlovou kávu či mandlovici. Pány potěšíme mandlovým pivem či Hustopečským městským vínem. Pro dámy doporučíme mandlovou kosmetiku a dekorační předměty, bižuterii apod. V ulici Na Hradbách otevřou své sklepy místních vinaři. Další vinaři nabídnou svá vína ve stáncích na nádvoří domu U Synků. Otevřeno bude také TIC v době od 08.00 – 17.00 hodin. Po cestě do sadů budete moci načerpat síly v Ovčím baru. V mandloňových sadech bude připraveno drobné občerstvení. Mandlové dílničky Suterén kostela se promění v ráj pro děti s tvořením, hrami, vařením i občerstvením. FOTOSTĚNA Odneste si na památku fotku s Mandličkou a Hrozínkem - maskoty města. Stěna bude stát po celý den v horní části náměstí. DŘEVĚNÝ KOLOTOČ Děti se určitě rády povozí na kolotoči, který bude po celý den stát ve spodní části náměstí, u MandloJarmarku. PROHLÍDKA KOSTELA Od 10:00 do 15:00 využijte možnost prohlídky kostela sv. Václava na náměstí, jehož pohnutá minulost vás chytne. PONÍCI A ZVÍŘÁTKA V areálu ranče Valkýra cestou k mandloním je pro děti připravena další kratochvíle: projížďky na ponících a krmení zvířátek.

> Otevírací doba

9:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Hustopeče
Ulice: Dukelské náměstí

> Komentáře