Svět fantazie z kostek III | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svět fantazie z kostek III

> Termín

23.3.2019 - 24.3.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Třetí ročník veleúspěšné interaktivní výstavy nazvané Svět fantazie z kostek se bude konat ve dnech 23. a 24. března v Základní škole Dětská 915 v Ostravě-Porubě. Ve spolupráci s organizací Kostky.org ji pořádá odbor školství, prevence kriminality a bezpečnosti městského obvodu Poruba. Zúčastní se na čtyři desítky vystavovatelů z celé republiky. Návštěvníci se mohou těšit na ještě větší pohyblivé kolejiště než v minulém ročníku, které má být tentokrát na ploše 10 x 2,5 metru. Dále bude v prostorách školy vystaveno obří ruské kolo o průměru 3,65 metru a obří pojízdná horská dráha. Nebudou chybět ani další kolejiště a také originální pojízdné modely ze série Lego Technic. Děvčata se mohou těšit na scenérie ze sérií Lego Friends a Elvis. Na chlapce budou čekat Lego Star Wars, City nebo Mindstorms. Nejmenší návštěvníci budou moci obdivovat Lego Duplo v podobě dioramatu města s letištěm, horské dráhy, Lego Duplo Primo panenky, Lego Duplo Dolls panenky a Fabuland. Na své si přijdou rovněž milovníci zmenšených světových staveb a také ti, kdo mají rádi historické stavby. K vidění budou pirátské lodě na Ostrově pokladů, pohyblivé interaktivní kuličkodráhy a spousta dalších zajímavých modelů. Výstava bude pro veřejnost otevřena v sobotu 23. března od 9 do 18 hodin a v neděli 24. března od 9 do 16 hodin. Vstupné je 40 korun, rodinné vstupné pak 100 korun.

> Otevírací doba

9:00

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: ZŠ Dětská

> Komentáře