Hroznatův běh Zima 2019 - závod i pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hroznatův běh Zima 2019 - závod i pro děti

> Termín

12.1.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Manželé Jiříkovi s podporou města Hroznětín pořádají: HROZNATŮV BĚH ZIMA 2019 - aneb desítka bez kompromisů :-) Hlavní závod bude mít parametry 10,15 km s převýšením cca 500m. Závod pro děti od 9 - 12 let bude měřit 2,1 km s převýšením cca 60m. Start na stadionu a poté výběh do lesů v Hroznětíně a cíl opět na stadionu. Trasy závodu vymyslel Martin Jiřík ultra trail běžec, takže nudná jistě nebude. Občerstvovací stanice na trase nebude.Občerstvit se bude možné pouze po doběhu v prostorách školy. Kategorie: Hlavní závod na 10,15 km muži a ženy (start je cca v 10:00hod.): od 13 do 18 let od 19 do 39 let od 40 let výše Pokud bude zájem jsme ochotni otevřít i kategorii canicross muži a ženy.Zde je ovšem nutné se předem přihlásit na email abychom věděli zdali má kategorii cenu vůbec zařadit. Pro děti máme na zimu připravené trasu pouze pro kategorii od 9 let do 12 let 2,1 km v terénu (včetně 2 okruhů na stadionu) kategorie dívky a chlapci REGISTRACE: Startovní čísla mají omezený počet a proto mají přednost předem přihlášení. Na e-mail: Pokud chcete registraci urychlit můžete se dopředu přihlásit na email: [email protected] Napište vaše jméno a příjmení, datum narození a trasu kterou chcete běžet. Registrace přes e-mail bude ukončena v pátek 11.1. ve 12.00hod. V den závodu: Na stadionu u základní školy, nebo v prostorách školy (dle počasí) od 9.00 do 9.45 hod. JE NUTNÁ PRO VŠECHNY KATEGORIE. Prosíme buďte na registraci včas. Dostanete startovní číslo a občerstvení. STARTOVNÉ 50 kč.(bude použito na pokrytí nákladů spojených s organizací) CENY- Vítězové v jednotlivých kategoriích dostanou příslušnou medaili a diplom. Trasa závodu je vedena hlavně terénem a proto doporučujeme se vybavit příslušným oblečením a obuví pro běh v zimním období Zázemí naleznete v prostorách tělocvičny, kde jsou šatny a wc. Děkujeme za případné pomocníky, hlaste se u Janan. Informace: Janan Jiříková tel.: 608 211 363 [email protected] Akci pořádá Město Hroznětín a moc děkujeme partnerům. Konání akce umožnil podnik Lesy České republiky, s. p.

> Otevírací doba

10:00 - 13:00

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Hroznětín
Ulice: Start na stadionu a poté výběh do lesů v Hroznětíně a cíl opět n

> Komentáře