Svatohorské poutní muzeum | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Svatohorské poutní muzeum

> Otevřeno

květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Nové Svatohorské muzeum se nachází v prostorách pod prodejnou upomínkových předmětů ze Svaté Hory. Vstup je z prodejny. Zde je zcela nová a moderní expozice ze sbírek Svaté Hory včetně nálezů z doby rekonstrukce. V době vánoční jsou v prostorách Mníšecké kaple každoročně vystavovány betlémy, převážně z dílen příbramských betlémářů. Otevírací doba: Prodejna knih a poutního zboží: po – so: září – květen: 9 – 16 hodin červen - srpen: 9 – 17 hodin ne: leden – prosinec: 9 – 17 hodin Expozice Svatohorského poutního muzea: Ke zhlédnutí v otevírací době prodejny Cena prohlídky muzea: dospělí – plné vstupné: 90,- Kč důchodci, děti (do 15 let), studenti, ZTP – snížené vstupné: 60,- Kč rodinné vstupné (2 dospělí + 1 až 5 dětí): 210,- Kč hromadné návštěvy dětí do 6 let (mateřské školy apod.): 20,- Kč/dítě hromadné návštěvy žáků a studentů do 26 let: 40,- Kč žák/student Průvodcovská služba: Prohlídka prohlídky poutního areálu s průvodcem včetně běžně nepřístupných prostor s výkladem: květen: 9 – 15 hodin, denně červen – srpen: 9 – 16 hodin, denně září: 9 – 15 hodin, denně říjen – duben: jen po předchozí domluvě Uvedené časy označují začátek první a poslední prohlídky. Prohlídku větších skupin, zejména cizojazyčnou, je vhodné v dostatečném předstihu objednat písemně nebo e-mailem. V prostorách nad Svatohorským poutním muzeem, přímo pod hodinovou věží se nachází obchod s poutním zbožím, suvenýry a knihami převážně z produkce Karmelitánského nakladatelství. Nabízené zboží lze také zakoupit ve svatohorském e-shopu.

> Otevírací doba

květen: 9 – 15 hodin, denně
červen – srpen: 9 – 16 hodin, denně
září: 9 – 15 hodin, denně
říjen – duben: jen po předchozí domluvě

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Svatá Hora u Příbrami
Ulice: Svatá Hora 591
Telefon: +420 318 429 943
E-mail: [email protected]

> Komentáře