Statek Luníkov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Statek Luníkov

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

3  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Projděte se bosí po trávě nebo mezi záhony, na kterých roste pestrá paleta různých odrůd zeleniny a bylinek. Najděte si v letním vedru stinné místo pod ovocným stromem nebo skočte do přírodního bazénu. Naše zahrada skýtá několik klidných zákoutí, kde snadno zapomenete na každodenní shon. Pokud něco večer chcete něco dobrého grilovat nebo upéct na ohni, k dispozici máme ohniště i gril. Pokud rádi pozorujete plameny ohně v teple a klidu se sklenkou vína v ruce, jistě oceníte relax v naší společenské místnosti. Náš statek je nedaleko Prahy uprostřed krásné přírody na venkově. Ideální pro vaše soukromé nebo firemní akce, svatby nebo školní výlety. Celková kapacita je 42 osob. Všechny apartmány mají koupelnu, ledničku, TV (kromě Farmářova apartmánu a Velkého společného pokoje) a kuchyňku (kromě Velkého společného pokoje). WI-FI je k dispozici ZDARMA. Stravování na statku Jídlo pro vás připravujeme z kvalitních lokálních surovin. Snídani podáváme ve stylových farmářských košících, které doneseme až do Vašeho apartmánu. V případě větších skupin pak snídaně probíhá formou bufetu. Nabízíme několik forem ubytování: Retro Deluxe apartmán Pro 2-4 osoby s manželskou postelí a rozkládací pohovkou Farmářův apartmán Pro 6 osob se 2 oddělenými ložnicemi. Pokoj je bezbariérový Velký apartmán Pro 6 osob se 3 oddělenými ložnicemi (manželská postel, 2 samostatná lůžka a 2 rozkládací pohovky) Exotik apartmán Pro 4 osoby s manželskou postelí a 2 samostatnými lůžky Babiččin apartmán Pro 2 osoby na manželské posteli Starožitný apartmán Pro 4-6 osob s 2 ložnicemi (manželská postel a 2 samostatná lůžka) a rozkládací pohovkou Velký společný pokoj Pro 10 osob (5 paland) s vlastní koupelnou Studentský apartmán Pro 6 osob (2 palandy a rozkládací válenda) v jednom pokoji Zázemí pro vaši pohodu Našim hostům je kdykoliv k dispozici relaxační zóna s malým fitkem, pingpongový stůl, houpačky, přírodní bazén nebo sauna. K odreagování nabízíme sportovní i relaxační masáže (nutno objednat alespoň 2 dny dopředu) nebo degustaci lokálního vína a piva. Nudit se u nás nebudete Blízko statku najdete také golfové hřiště, na požádání vám zajistíme třeba jízdu na koni nebo rybaření.

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Žižice
Ulice: Luníkov 11
Telefon: [email protected]
E-mail: [email protected]

> Komentáře