Silvestrovský běh s Rozběhnito.cz 2018 - Cheb | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Silvestrovský běh s Rozběhnito.cz 2018 - Cheb

> Termín

31.12.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Silvestrovský běh s Rozběhnito.cz 2018 - Cheb Datum: pondělí 31. 12 .2018 Místo zázemí startu: Městská sportovní hala Hvězda (bývalá Lokomotiva) Čas: Start v 10:30 (Registrace na místě od 9: 00 do 10:15) Časový harmonogram: 10:05 Slavnostní zahájení 10:25 Otevření startovního koridoru 10:30 Start Od 11:45 Tombola Startovní balíček obsahuje : Silvestrovská čepice ( pro prvních 450 ) Bohaté občerstvení na trati i v cíli Fotogalerie v elektronické podobě (na stránkách rozběhnito.cz) Šatna, úschovna, sprcha Tiket do tomboly Startovné: Běžci a cyklisté: 120,- Kč (online),170,- Kč (na místě) + dobrovolné startovné na dobročinné účely, děti (do 15 let): 50,- Kč, turisté: 50,- Kč Registrace (registrace je nutná): (Online zde do 27.12.2017, pozdější registrace bude přímo na místě, od 9:00) Trasa: 2x 7 km (14 km), Cheb -> Maria Loreto Doprava: Silvestroský taxík: U Maria Loreto bude připraven zdarma svoz zpátky do místa startu (pro ty kdo chtějí běžet pouze první část) Občerstvení: Voda, čaj a další… Fotografování: Každý účastník bude při běhu vyfotografován, možnost fotky u foto stěny Parkování: Parkovací místa přímo v oblasti startu Ostatní účastníci: Vítáni jsou turisté, cyklisté, koloběžkáři a další

> Otevírací doba

9:00 - 13:30

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Cheb
Ulice: U Stadionu 1

> Komentáře