Velikonoční jarmark - Čajovna Pod moruší - Benešov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Velikonoční jarmark - Čajovna Pod moruší - Benešov

> Termín

21.4.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Druhý jarmark na podporu rodící se čajovny Pod moruší se blíží! Na své si opět přijdou milovníci jedinečné tvorby, přírody a vědomého přístupu k životu. Kromě čajových specialit, zdravých dobrot a skvělých stánků bude lákadlem nabitý hudební a přednáškový program: (Časy jsou pouze orietační :)) 10:00 Bezobalový obchod Rozmarýna / o ekologii bez obalu 11:00 Sirény / pěvecký sbor krásných žen 12:00 CMig / folk 14:00 Jarka Koudelka / zázraky včelí říše 15:00 Ext band / reggae 16:00 No a? / latina, jazz 17:00 Svarga a Slovanský kruh / slovanské tradice a zpěvy 18:00 Hudba duhy / rainbow jam Pro ty, které trápí otázka, kam míří všechny igelitové pytlíky z odpadkového koše, máme super zprávu: na jarmarku bude mít premiéru BEZOBALOVÝ OBCHOD ROZMARÝNKA. P.S. Celý jarmark bude opět co možná nejvíce bez plastů! Další potvrzené STÁNKY jsou: chráněná dílna Tloskov, Betula Vendula + Lúca Marešová (batika a korále), Lůlie (originální oblečení), Petra Zemánková (přírodní kosmetika), Soňa Gromšíková (perokresba), Lenka Šafránková (semínka, sazenice), Tom + Maru (sezónní potraviny), Míša Kukučková (plátěné tašky), Ateliér Anežčino (tvorba originálních šperků) a další drobnůstky z tvorby šikovných žen z okolních krajů:) Po celou dobu budou v provozu tvořivé DÍLNIČKY, pletení POMLÁZEK a stanoviště s PLACKOVAČEM ve spolupráci se Spolurádi. Dospělí, přístup pouze s dětmi do 12 let :-D Dále opět připravujeme DAŘIŠTĚ - prostor k volnému dávání a přijímání, na kterém bude každý mít příležitost vybrat si z darovaných pokladů a obdarovat ostatní návštěvníky, nebo dokonce vznikající čajovnu krásnými věcmi. Jarní vánek do vašich domovů! Nehromadíte třeba doma zbytečné : šaty - rostliny - nádobí, příbory- látky - jarní dekorace - knihy - hračky a vybavení dětského koutku - koberce a koberečky - lampy a lampičky, svícny, vázy... - tácy - věšáky - dózy - barvy, kreativní materiál...? Pošlete je do světa! A dalším lákadlem pro lidi, kteří se snaží neplnit své domovy a popelnice hromadami zbytečností, je možnost, kterou tentokrát nabídne KOVÁRNA Šmakov: broušení a kalení nástrojů. Takže kutilové a zahradníci: pilky a kosy s sebou, budou jako nové:) Speciální akce: kdo si přinese vlastní hrníček, dostane na nápoje v čajovně slevu 5 Kč! A bude o jeden kelímek míň:) Všem, kteří by se chtěli do naší iniciativy zapojit, jsou (zatím jen pomyslné) dveře vznikající čajovny Pod moruší otevřené:)

> Otevírací doba

9:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Benešov
Ulice: Čajovna Pod moruší

> Komentáře