Dětský koutek TIME OUT v OC Letňany | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský koutek TIME OUT v OC Letňany

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

2.7  (32x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Maminka Petra z naší redakce vyzkoušela koutek s dětmi a tady je její komentář: "Dvoupatrový dětský koutek Time Out v OC Letňany.. Jedno patro přetopené, druhé přechlazené, atrakce nápadité. Pro větší děti herní konzole, u kterých zbytečně vysedávají i ty malé. Stejně tak televize na každém kroku, takže dítě se rozeběhne směrem klouzačka, v půlce cesty si to rozmyslí, dřepne na sedačku a kouká na pohádku. Což můžeme dělat doma zadarmo. Ne za to nechat v herně bambilion, čemuž se při dvou dětech stejně nevyhnete. Překvapením pro mě bylo, že nesmíte svému dítěti pomoct, když někde zůstane viset a bojí se např. sjet prudkou klouzačku, ale musíte se obrátit na odborný personál, který jediný může na žebřík u atrakce vylézt. Hodně dětí tu bylo bez rodičů, tedy na "hlídání". Jen by mě zajímalo, jak takové hlídání funguje, když personál nemá šanci děti stíhat, natož pak uhlídat. Běhají z patra do patra a je tu tolik zákoutí, kde se mohou schovat, že si to vůbec nedokážu představit. Děti spokojené, já už sem nemusím." Na unikátní ploše více než 600 m² se ve dvoupatrovém dětském koutku mohou vaše ratolesti těšit na jedinečné atrakce jako například: Strašidelné dinosauří minikino s UV malbami, prostorovým zvukem a 65” LED TV SONY 2x Dotykový 55” LED TV SONY panel s hrami pro malé děti (omalovánky apod) 3x SONY Playstation 4 s hrami pro větší děti Třípatrový síťový labyrint Bazének s balónky pro malé děti se skluzavkou Basketbalový koutek s digitálním počítadlem Horolezecká stěna Strachové sklo - chůze na kladině nad propastí Prolézací hrad mezi dvěma patry dětského koutku, obsahuje dva tobogany ze 4m výšky, opičí dráhu a další prolézačky (strachové síťové tunely ve výšce 3-4m) Koutek pro ruční práce a workshopy Narozeninová zóna s profesionálním bublifukem, osvětlením, stroboskopy, blýskavou diskokoulí apod. Dětské karaoke Dětský koutek TIME OUT myslí i na rodiče, pro které zde bude i kavárna s posezením.

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9 - Letňany
Ulice: OC Letňany, Veselská 663

> Komentáře