Mateřský klub Krteček Tachov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mateřský klub Krteček Tachov

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Je místem, kam přicházejí maminky se svými malými dětmi v období, kdy už mají sice nožky na chození, ale do jeslí a do školky je to ještě moc daleko. Děti mají příležitost se setkat se svými stejně starými kamarády a učit se spolu být, hrát si a hračky si půjčovat, chvilinku se soustředit na pohádkový příběh hraný v divadélku, spolupracovat při různých pohybových aktivitách, seznamovat se s melodií a rytmem prvních dětských písniček a říkanek. Přitom mají u sebe po celou dobu svou milovanou maminku, a tak se všemu učí v bezpečí „máminy sukně“. Maminkám klub nabízí možnost pobýt s ženami, které se nachází ve stejné etapě běhu života. Mohou spolu sdílet radosti i strasti mateřství, vzájemně si přinášet povzbuzení a rady do dalších dní mnohdy nesnadné péče o batolátka a předškolní děti. Je místem, kde je možné navázat nové vztahy a najít přátele. Tatínkům a babičkám vstup DOVOLEN!! Klub funguje v pondělí a ve středu; vždy od 10 hodin. Cena je stanovena na 40 Kč za jedno setkání. Pravidelný program: ukazovací říkanky, písničky, pohybové hry, pohádky, výtvarná činnost. Po skončení je možné v čajovně posedět u kávy či čaje, zatímco si děti volně hrají.

> Otevírací doba

pondělí a středa: od 10:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Tachov
Ulice: Sedmdesátka Tachov, náměstí Republiky 70

> Komentáře