Adventní zájezd do Drážďan - Zámek Moritzburg | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Adventní zájezd do Drážďan - Zámek Moritzburg

Foto: Markéta Horčičková

> Termín

29.12.2018
19.1.2018
02.02.2019

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

DĚTI DO 6 LET ZDARMA VÝLET I VSTUP!!! POZOR DĚTI 6 - 17 LET VSTUPNÉ JEN 1 EURO!!! zámek Moritzburg - Tři oříšky pro Popelku, možnost nákupů v Drážďanech, možnost prohlídky historického centra 1) Odjezd z Prahy Odjezd z Prahy - Hlavního nádraží.: v 6.51 (přistoupit se dá v Kralupech nad Vltavou v 7.17, Roudnici nad Labem 7.41, Lovosicích v 7.56 a Ústí nad Labem v 8.14) Jede se přes Děčín a Bad Schandau - návazné přestupy Příjezd do Drážďan: v 9.58 * přejezd s průvodcem autobusem na Moritzburg, návštěva výstavy Tři oříšky pro Popelku * možnost komentované prohlídky historického centra * možnost nákupů PRIMARK a ostatní obchody Odjezd z Drážďan: v 17.59 Příjezd do Prahy: ve 21.08 Cena: 370 Kč - dospělí (ti co již cestovali s Engeltour 350 Kč) * Cena pro děti do 15 let - 250 Kč * Cena pro mládež do 18 let, studenty do 26 let - 300 Kč * Cena pro seniory nad 65 let - 300 Kč Děti do 6 let zdarma Cena zahrnuje: * vlak Praha - Drážďany - Praha * autobus a tramvaj při přejezdech s průvodcem * komentovanou prohlídku historického centra * průvodcovské služby Cena nezahrnuje: Vstupné na zámek 8 EUR, děti do 16,9 let 1 EUR, děti do 6 let zdarma 2) Odjezd z Liberce * 8.38 odjezd přímým vlakem do Drážďan (10.46) * přejezd s průvodcem autobusem na Moritzburg, návštěva výstavy Tři oříšky pro Popelku * možnost komentované prohlídky historického centra * možnost nákupů PRIMARK a ostatní obchody * 17.08 odjezd z Drážďan do Liberce (19.15) Cena: 250 Kč - jednotná cena pro všechny starší 15 let Cena pro děti do 14,9 let 150 Kč Děti do 6 let zdarma Cena zahrnuje: * vlak Liberec - Drážďany - Liberec * autobus a tramvaj při přejezdech s průvodcem * komentovanou prohlídku historického centra * průvodcovské služby Cena nezahrnuje: Vstupné na zámek 8 EUR, děti do 16,9 let 1 EUR, děti do 6 let zdarma Výstava je celá ve dvou jazycích - česky a německy. Tyto se zde promítá film v českém jazyce: 24. 11. a 2. 2. O výstavě Zámek Moritzburg opět zve na oblíbenou zimní výstavu Tři oříšky pro Popelku, přímo na jedno z autentických míst, kde se okouzlující filmová pohádka o Popelce natáčela. Můžete si vyzkoušet Popelčiny šaty a ostatní kostýmy! Všechny pokoje věrně zobrazují filmové scény a návštěvníci jsou zváni aby si vyzkoušeli roli Popelky. Jaké to je tančit v sále s princem nebo být tyranyzovaná zlou macechou. Hosté projdou také Popelčiným lesem, kde Popelka oblékla lovecký kostým, podívají se do podkroví sovy Rozárky a zjistí, jak bystrá Popelka získala zpět svůj střevíček, který seděl! Venku je přístupná stáj Popelčina bělouše Juráška. A kdo objeví okno, kterým Popelka ve filmu sledovala bál, může jím také nahlédnout dovnitř. Kolem sta exponátů je na výstavě prezentováno, i vzácné originály, například pět původních plesových šatů i filmová paruka zlé macechy.

> Otevírací doba

07:00-21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha
Ulice: Hlavní nádraží
Telefon: +420604323224
E-mail: [email protected]

> Komentáře