Divadelní představení: Honza. Honza? Honza! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Divadelní představení: Honza. Honza? Honza!

> Termín

1.12.2018
6.4.2019
11.1.2020
15.2.2020

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Co by byly české pohádky bez Honzy! Hloupého, chytrého, silného, málem králem, tu je kára, ten to ryje. Herci a příležitostnému režisérovi Divadla Alfa Petrovi Borovskému pohádky o Jeníčcích, Jancích a Honzovi 100x jinak nedaly spát. A vznikl scénář, který čerpá z variant tří známých pohádek o Honzovi. Propojený obcí Janovice, kde se chystá mezinárodní oslava jmenin – mají přijet hosté z italského Janova nebo jihoafrického Johannesburgu. A nejlepší by bylo pochlubit se příběhem některého ze slavných rodáků. Jenže kterého Honzy? Silného, chytrého nebo bohatého? Není to lehké rozhodnutí. Tak to bude třeba si jejich slavné kousky připomenout… Ještěže máme loutkové divadlo! Inscenace nabídne kromě známých pohádek také různé typy loutek; autorem výpravy je občasný spolupracovník Divadla Alfa Kamil Bělohlávek. Ten už spolupracoval s Petrem Borovským jednou, a to na inscenaci „Pohoršovna“ (premiéra 2016), divadelní adaptaci knižní předlohy Daniely Fišerové. Teď se do Alfy vrací a spolu s ním přicházejí Honzové, kteří vítězí nad lakomými sedláky, strašidly a drakem. Lístek do Divadla Alfa můžete hodinu před a hodinu po představení využít ve všech dopravních prostředcích plzeňské MHD jako platnou jizdenku. Režie: Petr Borovský Výprava: Kamil Bělohlávek j.h. Dramaturgie: Petra Kosová Česká premiéra: pondělí, 08. říjen 2018 Inscenace je určena divákům > 4 let

> Otevírací doba

15:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Divadlo Alfa, Rokycanská 7

> Komentáře