Hrajeme si Mones | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hrajeme si Mones

Foto: Mones

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

Ve skupině 4 dětí jsou lekce inspirací pro děti i rodiče. 1x za týden 45 minut radosti ze setkání, spolupráce, sdílení. Rodič nenásilně objevuje svůj způsob, svou cestu rodičovstvím. Dítě poprvé spolupracuje ve skupině s cizí autoritou. Objevuje způsob spolupráce se svými vrstevníky. Promyšleně a systematicky na sebe navazují. Rozvíjí trpělivost + komunikaci + pozornost. Rozvíjí rovnováhu těla díky práci s oběma hemisférami. Podporují rodiče v jejich vedení dítěte. Jemná motorika Montessori a další ověřené pomůcky. Lektorka používá metodu, která vám pomůže i s netrpělivým dítětem. Kolektiv 4 dětí vám umožní poznat, jak se vaše dítě soustředí na práci, jak komunikuje s cizí autoritou a s dětmi. Hrubá motorika Rodiče jsou pro své děti příkladem. Všechny pomůcky jsou i pro vás. Pracujeme i s vaším strachem. Balóny, balónky, rakety i pálky, hrazda........horolezecká stěna nám pomáhají zapojit ruce i nohy, obě hemisféry. Podporujeme harmonický rozvoj celého těla dítěte. Používáme flash (obrázkové) karty Inspirujeme se Domanovou metodou, ve které se pracuje s rozvojem dětských dovedností i pomocí flasch (obrázkových) card. Karty u dětí rozvíjí paměť, pozornost, trpělivost, orientaci a představivost. Pomáhají v rozvoji komunikace a slovní zásoby. Podporují spolupráci mezi dětmi a rodiči.

> Otevírací doba

9:00-16:15, otevřeno denně kromě soboty a neděle

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 2
Ulice: Lublaňská 5/57
Telefon: 737773278
E-mail: [email protected]

> Komentáře