Café Adastra | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Café Adastra

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Café AdAstra je originální a příjemné místo inspirované prostředím francouzských kaváren. V nabídce najdete skvělá vína z Francie i Čech, tradiční české pivo Chotěboř a řadu lehkých jídel. Nechybí ani francouzské dezerty a více druhů kvalitní kávy Bazzara, a tak si každý přijde na své. Návštěvou naší kavárny potěšíte nejen své chuťové buňky, ale také podpoříte dobrou věc! Kavárnu provozuje obecně prospěšná společnost Zajíček na koni a je zároveň i pracovištěm pro osoby s mentálním handicapem. Zaměstnanci s handicapem pracují v kuchyni, za barem a obsluhují. Najdete mezi nimi klienty organizace Zajíček na koni o.p.s. a žáky spolupracujících speciálních škol Střední technické učiliště Zelený Pruh, Odborné učiliště Vyšehrad a Speciální škola Lužiny. V budoucnu bychom chtěli počet zaměstnanců s handicapem rozšířit, již nyní máme několik zájemců. V kavárně se také nachází klavír a další hudební nástroje, na které si každý „hudebník“ může zahrát, a tím podpořit příjemnou atmosféru. K té přispívají i pravidelné klavírní večery. Pro každého, kdo nevládne hudebním talentem, je tu rozsáhlá knihovna a příjemné čtecí koutky vybudované ve výlohách kavárny. Najdete zde i velké plátno, projektor a další techniku, která je vám plně k dispozici pro různé firemní či osobní akce, ke kterým vám rádi dodáme i občerstvení. Myslíme tu i na děti, pro které je tu připraveno spoustu hraček, dětská jídla i zdravé mlsání. Samozřejmostí je možnost bezplatného připojení k WIFI.

> Otevírací doba

Po - Pá: 11:00 - 23:00
So: 10:00 - 23.00
Ne: ZAVŘENO

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Podskalská 8
Ulice: [email protected]
Telefon: +420 733 748 662

> Komentáře