Koupaliště Nýřany | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Koupaliště Nýřany

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V Nýřanech na vás čekají dva bazény - plavecký o délce 50 metrů a bazén pro děti s brouzdalištěm dlouhý 20 metrů. Užít si můžete vodní atrakce, jako jsou skokanský můstek, 30metrový tobogan nebo vodní skluzavky. Pro milovníky sportů je připraveno víceúčelové hřiště na hokejbal, nohejbal a streebal, které se v zimě využívá jako kluziště. V Nýřanech si dále zahrajete plážový volejbal nebo ruské kuželky a pingpong. Děti se vydovádí na dětském hřišti. Restaurace zajišťuje rychlé občerstvení a nechybí ani sociální zařízení a převlékárny. Dva železobetonové bazény: Plavecký bazén : 50 x 25 m s průměrnou hloubkou 0,9 – 3,6 m, objem 2 405 m3 Dětský bazén : 20 x 20 m v rozdělení na brouzdaliště s hloubkou do 0,35 m, a oblast s hloubkou 0,35 – 1,1 m, objem 200 m3 Vybavení areálu: - provoz restaurace typu fast food - 32 kusů převlékacích kabinek - objekt plavčíků a místnost zdravotnické první pomoci - sociální zařízení - vstupní objekty Vodní atrakce: - tobogán 30 m Sportovní prvky: - víceúčelové hřiště 52 x 26 m (hokejbal, nohejbal, streebal), které v zimě slouží jako přírodní kluziště - hřiště na beachvolejbal - stoly pro ping – pong - dětské hřiště

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Nýřany
Ulice: Na Koupališti 905

> Komentáře