Mikulášská jízda 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mikulášská jízda 2018

> Termín

24.11.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V sobotu 24.11 od 10 do 16-ti hodin se přijďte povozit vláčkem spolu s Mikulášem, čerty a anděly... Z důvodu předpokládaného velkého zájmu je spuštěn rezervační formulář. Doporučujeme včasnou rezervaci. Odjezdy vlaků 24.11.2018 pouze v 10, 11, 12, 13, 14, 15 ,16 hod. ze stanice Zbýšov - bývalý důl Jindřich II. Muzeum se otevírá v 9:30 a zavírá v 17:00 hod. Vlaky budou jezdit do Babic u Rosic a zpět a do Zastávky a zpět (Obrat cca 30 minut a 50 min viz JŘ.) Délku trasy volte prosím dle věku vašich dětí. Upozorňujeme že vlak je veden otevřenými vyhlídkovými vozy, s ohledem na počasí volte vhodný oděv. Jízdenky se prodávají na místě v den konání akce. Ve stanici Zbýšov je muzeum historických úzkorozchodných parních, motorových a elektrických lokomotiv a vozů, občerstvení, zázemí pro děti, sociální zařízení apod... Na nádraží ve Zbýšově děti přivítá Mikuláš se svou družinou a pro hodné děti máme připravenu mikulášskou nadílku - Neváhejte a přijďte k Mikulášovi pro balíček. Pro zlobivé má čert nachystanou bohatou zásobu uhlí a hlavně pojízdné peklo připravené ihned k použití!!! .

> Otevírací doba

9:30 - 17:30

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Zbýšov
Ulice: MPŽ - Muzeum průmyslových železnic Zbýšov, část Sička

> Komentáře