Dračtení a Veletrh dětských knih | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dračtení a Veletrh dětských knih

Foto: Divadlo Drak

> Termín

25.11.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Odpoledne v Labyrintu Divadla Drak plné dětských knížek. „Veletrh“ dětských knih kvalitních českých nakladatelů: Baobab, Meander, Bylo nebylo, Labyrint ad. Dílny, tvůrčí atrakce a čtení z nových knih v podání herců Divadla Drak. Prohlížejte, čtěte, ilustrujte, tiskněte, poslouchejte a nakupujte. Tyhle knížky za to stojí. Program: DRAČTENÍ – „Veletrh“ dětských knih 13:00 – 18:00 V Labyrintu Divadla Drak 13:00 - začátek veletrhu 13:15 – 14:00 – Duchodílna aneb výroba strašidel (dílna s ilustrátorem Davidem Dolenským) (vstupné 50 Kč, pro děti od 5ti let, s doprovodem i bez) REZERVACE NUTNÁ 14:30 – 15:15 Dračtení (Divadlo Drak čte z nových dětských knížek) (vstup volný) 15:30 – 16:15 Jino taje opic (dílna nakladatelství Meander) (vstupné 50 Kč, pro děti od 5ti let, s doprovodem i bez) REZERVACE NUTNÁ 16:30 – 17:15 – Dračtení (Divadlo Drak čte z nových dětských knížek) (vstup volný) 18:00 konec veletrhu

> Otevírací doba

13:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: Hradební 632
Telefon: 495 514 721

> Komentáře