Oslí stezka | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Oslí stezka

> Otevřeno

březen, duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen, listopad

> Hodnocení

3.8  (4x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Pro koho je Oslí stezka? - pro rodiny s dětmi, skupiny a jednotlivce - milovníky zvířat a přírody - pro hledající relax a spojení sami se sebou - pro milovníky nových zkušeností a dobrodružství - pro ty, co mají rádi oslíky a chtějí se o nich dozvědět víc Naše filozofie Oslíci jsou úžasná zvířata. Mohou nás mnohému naučit a obohacují naše životy o nezapomenutelné chvíle. Jsou našimi parťáky a kamarády. V jejích společnosti si víc uvědomujeme vzácnost přítomného okamžiku. Učí nás zpomalit a zamyslet se. Zklidní naši duši. Učí nás být sami sebou. Být, cítit a vnímat. Mít v hlavě pořádek. Co nabízíme Adopce oslíka Máte rádi oslíky? Chtěli byste je navštěvovat, trávit nějaký čas a dozvědět se o nich víc? Rádi byste podpořili jejích chov? Výlety & túry do přírodního parku. Osel je milý, inteligentní a vnímavý společník, a tak cesta s ním do hlubin přírodního parku jen pár kilometrů od Prahy je vskutku unikátní... Zážitkové večery. Večer u ohně s hudbou, oslíky, originálním programem a gurmánskými zážitky... Školní/skupinové akce. Originální programy s oslíky pro školy a skupiny na míru... Oslavy. Přejete si sváteční den tak trochu jinak? Pak ho oslavte s oslíky na Oslí stezce! Firemní akce. Unikátní program Oslí stezky pro firmy a organizace. Zážitkové akce pro zaměstnance, rozvoj týmů a ojedinělé firemní výpravy do přírody... Asinoterapie. Neboli animoterapie za pomoci oslíků... Jak se k nám dostanete? Autem: Pokud jedete s navigací - zadejte rovnou název "Oslí stezka". Bez navigace: Po plzeňské dálnici D5 sjezd č. 5 (Rudná u Prahy) směr Unhošť, dále na Drahelčice, Úhonice, Ptice, Svárov (cca 12 min od dálnice). Po karlovarské dálnici D6 sjezd č. 12 směr Unhošť, po vjezdu do Unhoště odbočte doleva směr Svárov (cca 5 min od dálnice) Ve Svárově: projeďte Svárov směr Podkozí/Chyňava, cca 300m za značkou konec obce jeďte doprava po hlavní a za dalších cca 300m odbočte mírně vpravo do kopce na polní cestu a jeďte po nic cca 500 m než uvidíte dřevenou bránu Oslí stezky. MHD: Ze stanice metra Zličín linkou 307, nebo z Kladna linkou 220027 zastávka Svárov, dále kolem rybníka (kostel bude po pravé straně) a cca po 100 m u parkoviště odbočte doprava - ulice K Lesu, po ni pokračujte cca 500 m až na konec ohradníků do křižovatky s ulicí K Chatám. PROSÍM, REZERVUJTE SI ČAS SVÉ NÁVŠTĚVY U NÁS ZDE: https://www.oslistezka.cz/rezervace

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Svárov
Ulice: křižovatka ulice "K lesu" a ulice "K chatám"
Telefon: +420 777 973 470
E-mail: [email protected]

> Komentáře