Akva-tera trhy Život ve vodě | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Akva-tera trhy Život ve vodě

> Fotogalerie

> Termín

24.11.2018
22.12.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Největší akce pro akvaristy a teraristy z Karlovarska, na které seženete vše pro vaše akvárium či terárium. K dostání jsou již standardně stovky druhů akvarijních ryb, krevet a rostlin, akvarijní i terarijní technika a dekorace, živá i sušená krmiva, kořeny, kameny, keramika, nebo také na míru lepená akvária a terária. Kdy? každý měsíc, od 9:00 do 12:00 Kde? společenský sál KASS Chodov, Náměstí ČSM 1022 (vstup hlavním vchodem) Parkování? z boku budovy v areálu objektu Co naši prodejci nabízejí: – Sladkovodní akvarijní ryby všeho druhu – Vodní živočichové: krevetky, šneci a další – Akvarijní i terarijní rostlinky – Terarijní zvířata přímo od chovatelů: hady, želvy, gekony, králíky, myši, potkany, žáby, a další - Potřeby, podestýlky a krmiva pro hlodavce - Andulky, papoušky, korely, zebřičky a další domácí ptactvo - Klece, krmítka, zrní a hračky pro ptactvo – Akvaristickou i teraristickou keramiku (dekorační i výtěrovou) – Značkovou akvarijní i terarijní techniku – Dekorace pro akvária i terária (plastové i živé) – Různé druhy krmiv (živá, mražená, granulovaná i vločková) – Kořeny do akvárií i terárií (bez potřeby vyvaření, neplavou) – Příslušenství pro akvária i terária – Krmný hmyz všeho druhu (živý, původ ČR) – Léčiva, hnojiva i vitamíny (vše od prověřených certifikovaných výrobců) – Pokojové a venkovní rostliny, hnojiva, domovní dekorace a substráty

> Otevírací doba

9:00 - 12:00

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Chodov
Ulice: KASS Chodov, Náměstí ČSM 1022 (vstup hlavním vchodem)

> Komentáře