Rodinná kavárna Zanzík | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinná kavárna Zanzík

Foto: Tomáš Urbánek

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4.2  (5x)

> Pro děti ve věku:

0-3, 3-6

> Popis

ZANZÍK Rodinná kavárna s hernou a stále přítomnou chůvou Kavárna je uzpůsobena pro rodiny s dětmi. Snažili jsme se vytvořit MÍSTO, : - kde si děti můžou hrát a přitom se i rozvíjet, něco se naučit, rády se vrací za „tetou“, která má respektující přístup - kde kojenci mají svůj koutek, ohrádku, lehátka - kde můžu dítě nechat i na krátké hlídání a odejít si něco zařídit - kde matka a dítě můžou mít soukromí kojícího koutku - kde si můžu v klidu povídat s přáteli, mít obchodní schůzku, pracovat nebo si jen tak číst - kde se můžu účastnit zajímavé přednášky a můžu s sebou mít dítě - kde i matka, která nechce dávat dítěti samý cukr, může stolovat - kde myslíme i na lidi, kteří preferují veganskou, bezlepkovou či bezlaktózovou stravu Herna s chůvou a dětský koutek - Přijďte do naší nevšední herny, která je určena pro děti, které již chodí a dětského koutku, který je určen pro miminka. Herna pro větší děti - aktivní část - je z variabilní sestavy od firmy Antonie & Emma - žebřiny, lezecká stěna, Piklerův trojúhelník, skluzavka, houpací kůň, houpací prkno - rozvojová část - je převážně tvořena dřevěnými hračkami, inspirovaná je Montessori pedagogikou - koutek pro volnou hru - dětská kuchyňka, kočárek, postýlka a židlička pro panenku, stůl s vláčko dráhou a pirátská loď od značky Kidkraft koutek pro odpočinek - měkký koutek, sedací vak, součástí jsou poličky s knížkami Koutek pro miminka - V tomto koutku naleznete hračky přiměřené věku. Houpací lehátko s hrazdičkou pro úplná miminka, dřevěnou samostatnou hrazdičku, velký válec Haba na prozkoumávání a podporu lezení. Tento koutek je bez chůvy a rodiče se o své dítě starají sami. Z bezpečnostních důvodů je umožněn vstup jen našim nejmenším, kteří se převalují, plazí, lezou a rodičům. Pro starší děti je určena herna s chůvou. Maximální kapacita koutku je 5 dětí + rodiče.

> Otevírací doba

Pondělí - Neděle 10:00 - 19:00h

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Čelakovského 5
Telefon: 733133388
E-mail: [email protected]

> Komentáře