Čokolatérie u Karolíny | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čokolatérie u Karolíny

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jsme rodinná Čokolatérie U Karolíny, která se specializuje na vlastní, ručně vyráběnou čokoládu, dezerty a pralinky. Jako velcí milovníci čokolády jsme výrobu dlouho ladili a díky tomu můžete ochutnat ty nejlahodnější dobroty, které uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Žádné stroje, žádné linky a splněný sen vyrobit čokoládu tak, jak se vyráběla kdysi. Všechny domácí a ručně vyráběné produkty pro vás vyrábíme s láskou, pečlivostí a konzervujeme pomocí medu a cukru. Dezerty, čokoládu i pralinky nabízíme v různých denních nabídkách a tak se můžete těšit každý den na nové chutě. Naše Čokolatérie u Karolíny se nachází v Klášterci nad Ohří v historickém centru kousek od náměstí a přivítá vás tam hřejivá, klidná a přátelská atmosféra. Je to ideální místo pro příjemné posezení, kde si také můžete dát domácí limonádu, kvalitní sypaný čaj, kávu a zmrzlinu. Pro děti jsme připravili oddělený dětský koutek.

> Otevírací doba

St-pá 12:30-18:30
So-ne 11:00-18:30

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Klášterec nad Ohří
Ulice: Chomutovská 83
Telefon: 601 328 964
E-mail: [email protected]

> Komentáře