Třeboň plná andělů s rozsvícením vánočního stromu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Třeboň plná andělů s rozsvícením vánočního stromu

> Termín

30.11.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Dvacátý sedmý vánoční strom z dolnorakouského Schremsu se letos v Třeboni rozsvítí v sobotu 30. listopadu. V 10 hodin bude zahájen celodenní program akce příjezdem pana poštmistra, který přímo na Masarykově náměstí otevře pobočku Ježíškovy pošty. Než se v 17 hodin vánoční strom rozsvítí a děti dostanou nadílku od Mikuláše z partnerského města, užijeme si krásný andělský program. Slétnou se k nám andílci nebeští i pozemští. Pod jejich dohledem si užijete trh s andělským rojením, můžete si vyrobit andělské dekorace, navštívit prodejní výstavu Jsem Tvůj anděl ve foyer divadla, zhlédnout loutkové divadlo, vystoupat za anděly na věž staré radnice a mnoho dalšího. Těšit se můžete také na andělský zvonkový průvod. Vychází se v 16.45 ze zámeckého nádvoří. Roztáhněte svá křídla v Třeboni. Vítáni jsou andílci v převlečení i bez, ti, co se snesou z nebe i ti, co se tam teprve chystají. PROGRAM: Masarykovo náměstí: 9 – 17.00 Adventní trh 10.00 Ježíškova pošta - příjezd pana poštmistra, otevření třeboňské pobočky 10.30 Hlasoplet – koncert (mužský vokální kvintet) 11.45 Jsem Tvůj anděl – vyhlášení výsledků výtvarné soutěže 12.00 ZŠ Na Sadech – hudební pásmo žáků 13.00 Bonsai č. 3 – koncert (folk) 14.30 Alžběta Kolečkářová – koncert (pop / soul / rock) 16.00 Bonsai č. 3 – koncert (folk) 16.45 Andělský zvonkový průvod – vychází se ze zámeckého nádvoří 17.00 Rozsvícení vánočního stromu, Mikulášská nadílka z partnerského města Schrems Divadlo J. K. Tyla: 10 – 16.30 Jsem Tvůj anděl – prodejní charitativní výstava andělů a výstava výtvarné soutěže žáků základních škol 14.00 a 15.30 Vánoční příběh (Divadlo Kaká) – loutková pohádka, Loutkové divadlo / vstupné 70 Kč 13 – 16.30 Andělská tvořivá dílna se ZŠ Na Sadech 20.00 Blue cimbal – benefiční koncert (elekro-cimbál) / vstupné dobrovolné Věž Staré radnice: 13 – 16.30 Andělská věž – putování do nebíčka Dům Štěpánka Netolického: 10 – 16.30 Sběrné místo dobrých skutků Třeboň v marcipánu: 9 – 19.00 Andělská marcipánová dílna – vánoční modelování z marcipánu / vstupné 60 Kč Změna programu vyhrazena.

> Otevírací doba

9:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Třeboň
Ulice: Třeboň

> Komentáře