Bílá věž v Hradci Králové | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bílá věž v Hradci Králové

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tip na ideální výlet! Renesanční Bílá věž je nejvyšší dominantou města (72 m), z jejíhož ochozu se otvírá návštěvníkům jedinečný pohled nejen na Hradec Králové, ale i na vzdálené vrcholky Krkonoš a Orlických hor. Bílá věž je otevřena celoročně každý den včetně víkendů a svátků (zavřeno 1. ledna, 24. prosince a 1. sobotu v září), vždy od 9 do 18 hodin. Poslední vstup 60 minut před zavírací dobou. V případě zvonění na zvon Augustin nebo většího počtu čekajících návštěvníků může být věž uzavřena dříve. Mimo klasických interaktivních prohlídek se můžete zúčastnit i nočních prohlídek, svítání na Bílé věži nebo zvonění na zvon Augustin. Do prostor Bílé věže je zakázáno vstupovat se zvířaty, s jídlem a pitím, se zbraní a v celém prostoru věže včetně ochozu platí zákaz kouření a manipulace s otevřeným ohněm. Z důvodu omezené kapacity nelze v pokladně věže uschovat dětský kočárek, kolo, koloběžku a podobné dopravní prostředky. Děti do 15 let mají vstup povolen jen v doprovodu osoby starší 18 let. Fotografování a pořizování obrazových záznamů je povoleno. Vzhledem k umístění zvonu, hodinového stroje a dalším stavebním prvkům není v Bílé věži výtah a věž tudíž není bezbariérová. Organizované skupiny nad 15 osob jsou povinni objednat svoji návštěvu v předstihu na tel. č. 495 511 455, e-mailem [email protected] nebo osobně v pokladně věže. Z bezpečnostních důvodů je počet návštěvníků věže v jednom okamžiku omezen na maximální počet 30. Toto omezení platí i pro organizované hromadné návštěvy. V případě většího počtu účastníků je tedy nutné skupinu rozdělit na více skupin a po prohlídce se vystřídat.

> Otevírací doba

9:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Hradec Králové
Ulice: Franušova 168/1
E-mail: [email protected]

> Komentáře