Čokohrátky pro děti v Galerii čokolády | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Čokohrátky pro děti v Galerii čokolády

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Čokohrátky jsou kreativní kurzy pro děti Pro děvčata i chlapce Pro každý věk již od 4 let Rychlé Levné Čisté Zábavné Inspirují k daší tvorbě Techniky a materiály: Filcovinky Tvoření z polyesterové plsť s doplňky většinou z polymeru. Fimovinky Modelování z polymeru FIMO. Skrapík Scrapbooking. Tvoření z papíru, mosgummi (tvarovatelná gumová hmota), přírodních materiálů, s doplňky z kovu a polymeru. Tvistík Twistart. Tvoření z krouceného hedvábného provázku. Pro Čokohrátky máme 8 míst k sezení. Objednání není nutné, někdy se ovšem může stát, že je potřeba si počkat… :) Návštěvu větší (organizované) skupiny dětí řeším na stránce Pro školy Zábavné, tvořivé i poučné využití času; čokoládové i nečokoládové… Jde o program krátkých kurzů, kde se děti mohou zabavit, naučit se pracovat s různými materiály, pobavit se a odnést si domů svůj výtvor, či vlastnoručně vyrobený dárek pro milou osobu. Hrajeme si na čokoládu a další dobroty, nepoužíváme lepidla, barvy a nebezpečné pomůcky… Co a jak? Objednání nutné není Děti si vyberou, co chtějí dělat z vystavených hotových výtvorů. Poskytnu jim místo k práci a materiál a ukáži, jak na to. Menším dětem může asistovat i maminka, či babička… :) K dispozici je materiál podle jednotlivých vzorů a také množství doplňků pro dekoraci výtvorů podle libosti malého kreativce… Jednotlivý kurz může trvat od 10 do 20 minut, podle náročnosti výtvoru i zručnosti kreativce… Za kolik? Cena jenotlivých kurzů (výtvorů) se pohybuje od 30 do 120 Kč. Ceny jednotlivých kurzů podle individuálního výběru jsou uvedeny v menu, které je k dispozici v Galerii čokolády. Vztahují na výtvor podle vzoru. Použití dalších doplňků, se dopočítává… K dispozici je toaleta i umývárna. Děti mladší 8 roků, prosím nechť doprovází dospělá osoba.

> Otevírací doba

11:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Tábor
Ulice: Špitálská

> Komentáře