Přírodovědné muzeum Semenec | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Přírodovědné muzeum Semenec

> Otevřeno

květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rádi si odpočinete v klidném prostředí a zároveň se dozvíte něco o přírodě kolem nás? Chcete, aby vaše děti zažily dobrodružství na čerstvém vzduchu, zatímco vy budete relaxovat u kávy nebo čaje? Pak je Přírodovědné muzeum Semenec místem, které hledáte!!! Muzeum se nachází asi 2 km od centra města Týn nad Vltavou, nedaleko rozhledny Semenec u cesty směrem k soutoku Vltavy a Lužnice. Brána muzea je pro veřejnost otevřena od dubna do října každou sobotu a neděli od 10:00 do 17:00, o letních prázdninách je otevřeno denně od 10:00 do 17:00. Vstupné: základní 80 Kč, děti, snížené 40 Kč, rodinné (2+3) 200,- Skupiny se mohou objednat na jakýkoli den v roce a využít nabídky programů. VZDĚLÁVÁNÍ A SLUŽBY NÁVŠTĚVNÍKŮM • Interaktivní prvky v areálu zpřístupňují hravou formou informace o přírodě • Informační tabule v expozicích doplňují všechny sbírky fotografiemi, mapami, názvy a podrobnostmi. • Paleonaleziště je určené pro nejmenší badatele v přírodě. • Vodní hřiště a půdní laboratoř pro každého, koho lákají vodní hrátky. • Stezka naboso a naslepo pro silné smyslové zážitky. • Aktivity pro rodiny s dětmi: hledání pokladu skřítka Semínka, odlévání trilobitů, skládání kostry mamuta, rýžování, stezka pravěkem a další • Včelařský koutek názorně seznamuje s životem včel. • Výukové programy nabízíme pro MŠ a oba stupně ZŠ, včetně víceletých gymnázií. Naší specialitou jsou programy zaměřené na praktické dovednosti v geologii a pravěku. • Akce pro veřejnost pořádáme v průběhu celého roku (Na Semenec za řemesly, Víkend otevřených zahrad, Tvořivé neděle, Zdobení vánočního stromečku pro zvířátka) Naším cílem je přímý kontakt dětí s přírodou, rozvoj praktických a manuálních dovedností a především volný pohyb a zkoumání přírody na základě vlastní volby dítěte.

> Otevírací doba

DUBEN – ŘÍJEN
sobota – neděle
10:00 - 17:00

ČERVENEC – SRPEN
pondělí – neděle
10:00 – 17:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Semenec
Ulice: Semenec, Týn nad Vltavou
Telefon: +420 604 626 894
E-mail: [email protected]

> Komentáře