SKiPi Funpark&Restaurace Letohrad | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

SKiPi Funpark&Restaurace Letohrad

Foto: Petr Toman

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

4  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

SKiPi Funpark & Restaurace - vše pod jednou střechou- Otevírá se nové dětské centrum s restaurací a kavárnou se špičkovým konceptem. SKiPi funpark & restaurace je mnoho zážitků, pod jednou střechou. Zveme Vás do SKiPi - přijďte prozkoumat atraktivní prostředí, které v sobě snoubí, z úst malíře, širokou škálu barev tvoření, aktivního bláznění i blaženosti chuťových pohárků. Ano, zní to možná trochu abstraktně, ale věřte, časem na to přijdete sami. :) S velkou radostí bychom Vám chtěli oznámit, že v úterý 9.7.2019 otevíráme úplně novou část našeho funparku a to venkovní hřiště. Vstupné zůstává stejné, nyní tedy ve víkendovém/prázdninovém tarifu. Zakoupením vstupného si tedy děti mohou volně procházet a užít všechny zóny, které Funpark nabízí. V rámci hřiště se můžete těšit třeba na velkou vzduchovou trampolínu, pískovnu, kolupi se skluzavkou pro menší děti a další. To však není celé, v budoucnu je naplánována i vodní kaskáda s hrázemi. Na tu si však budeme muset ještě chvíli počkat.. Funpark je herna pro aktivní pohyb nejen pro děti s velkým prolezacím hradem, tobogány, vychytanými trampolínami s bočním skokem, přízemním lanovým centrem, ale i nezbytnou relaxační zónou pro načerpání energie do dalších aktivit. Baby funpark myslí na nejmenší průzkumníky do 4 let s mašinkou pro strojvedoucí, skluzavkou, trampolínou a bazénem s míčky. Součástí Fuparku je i rozsáhlá lezecká stěna včetně boulderovky, kde si krk ohnete, abyste viděli až nahoru! Restaurace se postará o skvostnou gastronomii, jež bude nejen o chuťovém zážitku, ale rovněž nabídne i jídla prospěšná vašemu zdraví. Součástí restaurace nemůže chybět i kavárna, která s tím vším udrží tempo a nebo snad vy rodiče udržíte tempo se svými dětmi díky ní? Těšte se i na skvělé zdravé mlsání! Hledáte perfektní místo na narozeninovou oslavu? Máme pro vás připravenou nabídku balíčku narozeninových oslav, ze které si vyberete přesně podle vašich představ. :)

> Otevírací doba

Pravidelná otevírací doba:

Funparku NE - ČT 9:00 – 19:00
PÁ - SO 9:00 – 20:00
Svátky a prázdniny 9:00 – 20:00
Kontakt: [email protected], 775 981 805

Restaurace NE – ČT 9:00 -19:00
PÁ – SO 9:00 – 22:00
Svátky a prázdniny 9:00 – 22:00
Kontakt: [email protected], 774 619 421

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Letohrad
Ulice: Tyršova 949
Telefon: 775 981 805
E-mail: [email protected]

> Komentáře