Sauna pro děti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sauna pro děti

Foto: Karolína Havelková

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6

> Popis

Sauna pro děti je určena dětem různého věku. Děti se na kroužku učí relaxovat a vnímat své tělo. Sauna je dobrou prevencí. Odborníci uvádí hned několik výhod tohoto procesu. Saunování má pozitivní vliv nejen pro dospělé, ale také pro děti. Je vhodnou prevencí a možností učit se vnímat vlastní tělo od útlého věku. Stejně tak jako u dospělých, tak i u dětí se v sauně zrychlují tělesné procesy. Co můžete očekávat? Klidné a příjemné prostředí pro relaxaci. Děti se budou učit vnímat své tělo a jeho základní procesy. Naučí se, jak relaxovat a poznají další z možností pozitivního trávení volného času. Co je to saunování? Saunování je proces s dlouholetou tradicí, při kterém se využívá pozitivního vlivu tepla, ochlazení a relaxace. Stimuluje organismus a zrychluje jeho procesy. Je vhodnou prevencí pro všechny věkové skupiny. Proč začít? Prostředí, ve kterém se střídají teploty má pozitivní vliv na celkovou pohodu a kvalitní odpočinek jedince. Některé z pozitiv Vám nyní v bodech představím: · zlepšuje imunitní systém · otužuje, napomáhá lepší adaptaci na změny počasí · je vhodným místem pro relaxaci · podporuje kvalitnější spánek · zrychluje látkovou výměnu · přispívá k rychlejší regeneraci organismu · zrychluje metabolismus · má detoxikační účinky · má pozitivní vliv na kardiovaskulární systém, díky zrychlenému oběhu krve · dochází k lepšímu prokrvování končetin, působí preventivně proti syndromu studených nohou · podporuje chuť k jídlu · uvolňuje dolní cesty dýchací Hygiena na prvním místě! Prostory sauny jsou pravidelně ošetřovány přírodními prostředky. Úklid probíhá po každém klientovy. Prostory sauny jsou ošetřovány speciálními přípravky, které jsou k ošetření sauny určené. Jak saunovaní v kroužku probíhá? Saunování dětí je podobné jako saunování dospělých. 1. Před samotným zahájením saunovacího procesu je důležitá hygiena. Po příchodu do studia se děti převléknou do župánků nebo zabalí do ručníku a jdou se osprchovat a umýt mýdlem. 2. Následně jdou do prohřívárny, kde jsou tak dlouho, jak jim je to příjemné. 3. Po odchodu prohřívárny následuje ochlazení organismu pod sprchou, kterou si mohou nastavit na teplotu jakou chtějí, nebo se mohou polít džberem se studenou vodou. 4. Následuje relaxace, kdy jim lektor/ka čte pohádku, nebo si zazpívají písničku popřípadě zahrají slovní hry. V rámci relaxace lektor dbá na doplnění tekutin. 5. Tento proces se opakuje maximálně třikrát. Co s sebou? Dobrou náladu. Osušku a župan nebo prostěradlo.

> Otevírací doba

na základě rezervace

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 8
Ulice: Hnězdenská 735/6
Telefon: 703601270
E-mail: [email protected]

> Komentáře