Dýňování na zámku Nelahozeves | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dýňování na zámku Nelahozeves

Foto: Zámek Nelahozeves

> Termín

12.10.2019

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na zámku Nelahozeves se již tradičně bude v sobotu 12. října konat Zámecké dýňování. V rámci letošních oslav příchodu podzimu se děti mohou těšit na několik veselých divadelních vystoupení a soutěží, plnění úkolů v magické zahradě, či dobrodružnou výpravu do bludiště. Na „famfrpálovém hřišti“ si zase budou moci ověřit, jak dobře umí létat na ručně vyrobených březových košťatech, podobně jako Harry Potter. Na nádvoří zámku najdou návštěvníci nejrůznější řemeslné stánky a v interiéru zámku si budou moci vyzkoušet svou zručnost na workshopech. Návštěvníkům se naskytne možnost využít ideální příležitosti pro celodenní rodinný výlet a mohou tak přijít oslavit příchod podzimu a sklizeň dýní. Ti, kteří budou cestovat na zámek vlakem budou mít 30% slevu na vstupném. Program na nádvoří: 10:00 Otevření zámku 10:30 Ochotníci Nelahozeves – Červená Karkulka 11:30 Divadlo „Navětvi“ – Kouzla Skřítků 13:30 Ochotníci Nelahozeves – Červená Karkulka 15:00 Divadlo „Navětvi“ – Kouzla Skřítků 16:15 Vyhlášení soutěže „O nejstrašidelnějšího strašáka“ 17:00 Ukončení programu Po celý den bude plně přístupná magická zahrada, která skýtá mimo jiné i stezku odvahy. Dále budou samozřejmě v rámci festivalu probíhat prohlídky zámku, workshopy v celém zámeckém areálu a soutěže. Na nádvoří zámku najdou návštěvníci dobový jarmark a řadu stánků s občerstvením.

> Otevírací doba

10:00-17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Nelahozeves
Ulice: Zámek Nelahozeves

> Komentáře