Ornis | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ornis

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Jsme přírodovědné oddělení přerovského muzea, zaměřené na ornitologii. Název ORNIS, pod kterým ho několik posledních let návštěvníci znají, vychází z názvu „ornitologická stanice". Budovu najdete v Bezručově ulici, na místě původní stavby Moravské ornitologické stanice, kterou si postavil přerovský spolek nadšenců pro ornitologii již ve 30. letech minulého století. Ornitologové muzejní dodnes úzce spolupracují s Moravským ornitologickým spolkem a rozvíjí tak bohatou tradici ornitologie v Přerově. Ornitologická stanice není jen místem pro odborníky, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale právě naopak, rádi přivítáme každého návštěvníka se zájmem o přírodu, kulturu, informace a pohyb. Jaké akce a služby tedy nabízíme? výukové programy pro školy a skupiny výstavy malé i velké přírodovědné exkurze do okolí i do vzdálenějších lokalit přednášky nejen ornitologické v ekoporadně odpovědi na rozličné otázky v houbařské poradně určíme a poradíme, jak nejlépe zkonzumovat houbičky a houby v záchranné stanici pro živočichy ošetříme volně žijící druhy zvířat v Ptačí zahradě Františka Gintera v areálu ORNIS můžete relaxovat a načerpat inspiraci pro vaši zahradu ve stálé expozici Ptáci ČR naleznete všechny ptáky, kteří žijí ve vašem okolí Těšíme se na vaši návštěvu.

> Otevírací doba

listopad - březen
pondělí - pátek 8.00 - 16.00 hodin

duben - říjen
pondělí - pátek 8:00 - 16:00

sobota, neděle 9.00 - 17.00 hodin


> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Přerov
Ulice: Bezručova 10
Telefon: 581 219 910
E-mail: [email protected]

> Komentáře