TITANIC VÝSTAVA | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

TITANIC VÝSTAVA

> Termín

30.10.2018 - 19.5.2019

> Hodnocení

4.5  (4x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

VSTUPTE S NÁMI NA PALUBU LEGENDÁRNÍHO TITANIKU, PROŽIJTE OPRAVDOVÉ PŘÍBĚHY CESTUJÍCÍCH A ODHALTE PŘÍČINY DÁVNÉ TRAGÉDIE ​Od 30. října se v prostorách Pavilonu C Výstaviště Brno uskuteční světová výstava Titanic. Expozice, kterou po světě navštívily miliony návštěvníků, představí reálné prostory legendárního plavidla, které v roce 1912 kleslo na dno Atlantiku. Výstava představí několik stovek originálních exponátů, které byly vytaženy ze dna oceánu. Dále pak Návštěvníci projdou skutečnými kajutami, salonky i částí strojovny lodi Titanic. Zajímavý bude také dotek ledovce či možnost vyfotografování se na přídi lodi. Pro děti je připravena „Dobrodružná cesta za pokladem oceánu“. Atmosféru Titaniku dokonale přiblíží věrné rekonstrukce kajut i francouzské kavárny, ale také bezpečnostní dveře, telegraf a část kotelny. Život na Titaniku poznáte z originálních artefaktů jako je porcelán, nábytek a osobní předměty cestujících - šperky, kabelky, parfémy a oblečení. ZAŽIJTE NÁDHERU DOBOVÝCH INTERIÉRŮ I HLUK STROJOVEN, DOTKNĚTE SE OSUDNÉHO LEDOVCE Více než 2500 m2 výstavní plochy Stovky originálních artefaktů Dobové dokumenty a výpovědi pasažérů Audioguide, který Vás provede celou výstavou Díky Boarding passu – palubní vstupence se stanete jedním z pasažérů na Titaniku a prožijete krásu a luxus největšího a nejmodernějšího parníku své doby. PRO DĚTI JE PŘIPRAVENA DOBRODRUŽNÁ CESTA ZA POKLADEM OCEÁNU Navíc děti dostanou hrací kartu plnou zábavných obrázků, omalovánek a tajenek. Hravou formou se tak dovědí spoustu informací nejen o Titaniku. Výstavu doplňuje československá stopa, která mapuje podíl Čechů a českých výrobků na legendárním Titaniku. Na výstavě jsou prezentovány také významné české objevy a vynálezy, móda, umění a sportovní úspěchy tehdejších Čechů.

> Otevírací doba

9:00 - 20:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: BVV, Výstaviště 405/1

> Komentáře