Palác Pardubice je s vámi již 10 let! Přijďte slavit! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Palác Pardubice je s vámi již 10 let! Přijďte slavit!

Foto: Palác Pardubice s.r.o.

> Termín

16.11.2018

> Hodnocení

5  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

PALÁC Pardubice slaví jubileum! Obchodní centrum Palác Pardubice vítá své zákazníky každý den již od 25. listopadu 2008, kdy poprvé otevřelo své dveře. Nenechte si ujít oslavy 10 let od otevření obchodního centra, které vyvrcholí 16. listopadu 2018. Můžete se těšit na Narozeninový Night Shopping, nebudou chybět skvělé slevy, speciální nabídky a hlavně bohatý program. kterým provede Leoš Mareš. Součástí oslav bude vystoupení Daniela Nekonečného s kapelou a dalších umělců. Těšit se můžete na poutavé módní přehlídky kolekcí obchodníků a taneční vystoupení. Program bude opravdu nabitý a nebude chybět ani malé překvapení na závěr večera. Přijďte sfouknout svíčky z narozeninového dortu spolu s Palácem Pardubice! Pro zákazníky obchodního centra je také připravena narozeninová soutěž. Na výherce čekají hodnotné dárky – tablety, telefony a další. Nezapomeňte se zapojit od 1. do 16. listopadu. Sledujte www.palacpardubice.cz, Facebook a Instagram, kde se dozvíte všechny novinky! https://palacpardubice.cz/aktualnosci/palac-pardubice-slavi-10-narozeniny/

> Otevírací doba

www.palacpardubice.cz

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Masarykovo nám. 2799 (Atrium Palác Pardubice)
Telefon: 469 800 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře